Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konfitura wisniowa

o ktorej tabsy?

Polecane posty

Gość konfitura wisniowa

niedlugo wezme pierwsza pigułkę z mojego pierwszego opakowania tabsow. dziewczyny jaka godzine polecacie do brania tabletek? o jakiej wy bierzecie? i jeszcze jedno pytanko, jezeli dostane okres w nocy, to jezeli wezme pierwsza tabletkę nastepnego dnia wieczorem, to bedzie sie to liczyc jako pierwszy dzien miesiączki?

Gość afle
Teraz biorę rano ok.9, bo okres dostałam w nocy, przed północą, każda pora jest dobra, byle tylko pamiętać. Zależy o której w nocy, jeśli nad ranem, o 3-4, możesz wziąć pod wieczór. Ale jeśli tak, jak ja, przyjmij lepiej wcześniej.

Gość kinia_kinia
co za głupota żeby brać rano:/ nigdy nie bierz rano...nie raz bedziesz chciala pospac dłużej to masz przesrane...nie raz będziesz o tej godzinie w szkole czy pracy..najlepiej kolo 20 21 moim zdaniem

Gość chcąca zmienic diane35
to sie nie patrzy na to o ktorej dostaniesz okres! chodzi tylko zeby to było tego samego dnia! najlepszą porą jest wieczór, ja biore o 21.

Gość afle
Zależy jakie ktoś ma upodobania, ja akurat jem śniadanie i odpowiada mi taka pora na tabletkę, bo wiem, że o niej wtedy nie zapomnę. Co za głupota jeść o 21, a jakbyś chciała sie położyć o 19.30, albo pójść na imprezkę o 19?! I co, będziesz grzebać w torebce?

Gość afle
Śpiochy.

afle nie próbuj jej przekonać do swojej pseudo racji bo jeszcze wezmie faktycznie o tej 9 rano....swoja drogą matko co za głupota....nie znam nikogo kto bierze rano:o

Gość afle
Ja nikogo nie przekonuję do mojej racji, bo każdy ma swoją własną. Czy sobie weźmie tabletkę o 1.w nocy czy o 14. każda pora jest dobra jak napisałam na początku, byle pamiętać, uff. I wypraszam sobie pseudo rację

dlaczego głupota brać rano ? głupota tak twierdzić :P ja biorę około 10. Uważam, że to dla mnie najrozsądniejsze, bo jeśli zapomniałabym o niej, to sobię przypomne przez cały dzien, a gdybym brała wieczorem i zapomniała- to zasnę i kapa.

Gość chcąca zmienic diane35
po pierwsze o 19:30 to idą spac przedszkolaki po drugie jak wychodzę na impreze to pozno a jesli sie zdazy predzej to biore tabletke przed wyjsciem (na pewno rzadziej nie ma mnie w domu o 21 niz o 9 rano bo studiuje) po trzecie- moja ginekolog zaleciła ze lepiej brac wieczorem i sama mi zaproponowała 21 i ze mam ustawic stały budzik w komorce na 21 :)

dokładnie....nie tweierdzę że nie mozna brać rano tylko że zdecydownie lepiej jest wieczorem... i koniec kropka

Gość afle
I przedszkolaki potrzebują stałego przypominania w komórce

Gość afle
Przypominam przedszkolakom, że nieuchronnie zbliża się 21, gdyby Wasze komórki zawiodły.

Gość kauket
ja bralam o 22 ale zmienilam na 12, poniewaz do 12 raczej nie spie nawet jak mam wolnea zazwyczaj mam przerwe w zajeciach, a o 22 czasem sie piwko popija co rzekomo zle wplywa na przyswajanie tabletek anty(do tej pory nie wiem czy to prawda ale na wypadek;) ) poza tym o 22 to czasem zdaza mi sie isc spac ;)

o 22:30 :) z reguly wtedy susze glowe :) a jak chce wczesniej sie polozyc to przeciez jak wezme godzine wczesniej tabletke to nic sie stanie :)

Gość kirstin
mi lekarz powiedzial ze lepiej brac ok 22 bo ewentualne efekty uboczne przy pierwszym opakowaniu poprostu przespisz

Jasne, każda pora jest dobra i najważniejsze żeby pasowała Tobie:) Ja biore o 21 :)

Gość ja również biorę wieczorem
skutki prześpię.