Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutenka

wiecej dzieci

Polecane posty

Gość malutenka

Czy uwazacie,ze kobieta powinna miec wiecej niz jedno dziecko.Czesto spotykam sie z opinia,ze jedno dziecko to prawie nic.

Gość pytajaca o
a co to ma do rzeczy?

Gość zmęczona
ale do jakiej rzeczy? ;-)

jedno dziecko to prawie nic? :D to dopiero trywialne podejscie :D ilu ludzi daloby za chociaz to jedno dziecko

Gość przeciez nie ma reguly
jak masz wiecej, to jest wiecej do kochania. No i kazde jest inne. Jakbym niala jedno, to bym myslala ,ze jestem beznadziejna matką , bo akurat nie jest wzorowe, drugie za to jak model, choc chwane tak samo. Oba kocha sie rowno. Ale jest tez wiecej obowiazkow na poczatku. Gdybym zyla 200 lat temu i nie miala zawodu ani mozliwosci ciekawego zycia, tobym urodzila 10ro , bo fajnie miec dzieci. Ale w dzisiejszych czasach... Ile masz dzieci to twoja sprawa,nikt ci nie doradzi mądrze.

Gość malutenka
mam jedno i ciagle mi mowia ,ze robie mu krzywde...

to sprawa prywatna i indywidualna...niektorzy nie chca miec wcale...bo moze sie nie nadaja sie dow ychowywania i by niepotrzebnie im zycie zjebali lub kasy nie mają...dziecko to nie jakis towar,ze im wiecej tym lepiej....tylko zupelnie co innego:P

Gość ja też mam jedno bo na tyle
miałam instynktu,z resztą ilość dzieci to naprawdę indywidualna i osobista bardzo sprawa a jeśli znajomi robią uwagi to po prostu są niegrzeczni

Gość kryty_czna
słuchasz głupich ludzi. Kochasz dzieciaka?? Jesteś szczęśliwa?? Radzisz sobie?? To o co chodzi, bo nie rozumeim?? Niech sobie gadają co chcą, przecież to twoje życie, prawda?? A jeśli chcesz się zdecydować na dziecko tylko dlatego, żeby ci nikt nic nie mówił, to sorka, ale jest z tobą coś nie tak...

Gość to sprawa rodzicow ile
chcą miec dzieci ale ja osobiście nie chcialabym byc jedynaczka

ja tam jestem jedynaczka i nawet mi z tym dobrze...:Dchoc chcialabym miec starszeg brata tak 5-4lata:P nigdy mlodszego rodzenstwa...szczegolnie takiego o kilkanascie lat:O moja kuzynka tak am ze ma brata o 9lat mlodszego...mamusia poszla do pracy i ona sie nim zajmuje:O anwet czasu an anuke i rozrywke nie ma...dzieciak ciągle za nia lazi itd...:O odebrane dziecinstwo po prostu:O (dzioucha ma 14lat...)