Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ya ahutasaka

Kobitki! Co macie w torebce?

Polecane posty

Gość julii
A ja mam slabosc do malych torebek,zawsze takie kupuje,a potem narzekam,ze za mala...Ale jak na mala torebke,wcale niemalo miesci...portfel, dokumenty,2 tel.komorkowe, chusteczki hig. ,puderniczka,konturowka,blyszczyk,kredka do brwi,tampon, tabletki przeciwbolowe..i malutki slonik od braciszka.do tego masa papierkow,kwitkow.

A więc: portfel chusteczki papierosy błyszczyk balsam do ust szminka tabletki anty pióro gaz kodeks post.adm. podpaska+tampon a teraz zaskakujące znaleziska: jakaś zabawka z kinderniespodzianki (???) trochę papieru toaletowego (cos mi się ćmi, ze w momencie mojego wielkiego zakatarzenia napakowałam sobie go do torby w pubie po pijaku \"na wszelki wypadek\":/) jakieś stare bilety kolejowe

Gość kolorkowa
no stare bilet tez mam....i jakies rachunki stare...ale to nazwałam ogółem: smieci czy papiery:-) no i jeszcze lusterko mam i plasterek:-)

portfel 3 paczki chusteczek higienicznych komorka 3 dlugowpisy cienkopis olowek notes kosmetyczke-w niej :podpadka,tampony,lusterko,wkladki,tabletki anty, no i dalej...poza nia... gumy do zucia(2 rodzaje),papierki,dyskietki 2....hmmm...bywa i tak...:p wsowki,gumka do wlosow,ibuprom i ibuprom max,krem do rak,krem dave,nivea,deodoran,deodorant w kulce,szczotka...chusteczki nawilzane...no troche sie nazbieralo...ale fakt faktem mam spooora torbe...:pa czym wieksza tym wiecej nosze w niej:p

a no jeszcze kluczy stos...:Pwlasnie przeczepuje wszystkie kieszonki...:p....pilniczek do poznokci...balsam do ust,waciki okragle,no i takie patyczki...-jak maluje oczy to sa niezbedne...:pmaskara,kredka czarna do oczu:P to chyba na tyle...a no zapomnialam...tona smieci w kieszonkach bocznych:pszczegonie papierki po snikersach:p

dzięki za ten topik własnie wyczysciłam zawartość swojej torby.Mozna powiedziec ,że miałam tam prawie wszystko.Nie miałam dotąd pojęcia dlaczego była taka ciężka.Myślalam ,że to skóra w złym gatunku.:D

Gość blondwiol
grzebień, krem do rąk DOVE, błyszczyk, perfumy, lusterko, chusteczki higieniczne, portfel, dokumenty, długopis, kalendarz-organizer, gumy do żucia

Gość dobra i ja sie przyznam
u mnie, w mojej wielkiej torbie gumy mietowe w takiej nowej torebce z zamkiem agua-femin - tabletki 3 dlugopisy(1 dostaam wczoraj w diversie) 1 op. chusteczek 1 podpaska 4 markery w roznych kolorach papierosy zapalniczka portfel 2 drazetki gum luzem klucze dowod osobisty bilet miesieczny lusterko 3 blyszczyki krem do rak \"mój\" talizman wczorajsze rachunki ze sklepow lakier do paznokci, ale widze ze juz stary wiec wyrzucam lyzeczka plastikowa mini pasta do zebow, nie wiem po co, bo szczoteczki nie mam w torebce 2 tampony krople w buteleczce od homeopaty jakis artykul wydrukowany z sieci dokumenty z pracy w teczce plastikowej zolte katreczki-sklerotki etui na okulary- puste-gdzie sa moje okulary?? tusz do drukarki czarny metalowe czerwone serduszko, gadzet z wyborczej z okazji dnia kobiet -juz puste-pierniczka spozylam;) wydrukowane z sieci przepisy na pasztet ze szpinaku i zupe z soczewicy (chyba planowalam robic zakupy) no i najlepsze: czepek na basen, hehe, ostal sie od zeszlego tygodnia ło matko! oszalalam

Gość to ja dorzuce
mam dlugopisy sztuk 5, rozowy marker (do autografow :P) zapalniczke, tabake ;), kamyczek z namalowanym moim imieniem, krem nivea, blyszczyk brazowy glam shine, i puder

Gość hm hmmm
telefon, chusteczki higieniczne, portfel, legitymacje studencka, dlugopis, pigulki anty :P, klucze, z kosmetykow to tylko pomadke przy sobie nosze... :P to w sumie tyle

wszystko i nic czyli : portfel telefon klucze domumenty krem bambino (150 ml) pomadke kalendarzyk notes chusteczki higieniczne dlugopisy spinki frotki podpaski tampony wkładki (z tej dziedziny mam wszystko) tabletki reklamówki poilnik lusterko i najważniejsze KREM DO RĄK :P:D:)

Gość MAŁA LOLITKA
a ja mam: - 2 komorki ( jedna sluzbowa) - pomadke i błyszczyk - chusteczki higieniczne - portfel - notes 2 długopisy - lusterko - podpaske - tabletki anty - krem do rak - bransoletke srebrna - maskotke - klucze z 30 breloczkami ;) - zdjecie mojego misia - woreczek ciastek dla psa - princesse kokosowa,ktora wlasnie zajadam

wiecie co...o tych naszych torebkach i ich zawartosciach to mozna eseje pisać:-) niesamowite....cóż moze sie tam jeszcze znalezc nietypowego procz mojego kasztana i sprezyny:-)

Gość kasztan i sprezyna sa super
ale moj czepek na basen tez jest niezly, hehe

Gość nikira
Cześć, a ja oprócz tego wszystkiego co i wy tj kosmetyków, dokumentów, telefonu, tabletek, wkładek, papierków róznej maści znalazłam jeszcze obcas- szpilke. Co ciekawsze nie mój, tylko przyjaciólki, byłysmy kiedys na kawie, złamał sie jej obcas, a że ona nosi mini toebki dała mnie na przechowanie. I przechowuje go juz miesiąc.

Gość kijo mijo tijo wijo srijo
a ja mam: *komórke *zielony notesik *jakas siatke ;) *opakowanie po kanapce *gumy orbit white *blyszczyk *perfumy *bilety do kina *jakies ulotki czyli nic ciekawego