Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toka

lampa SOLUX, SOFTLASER - laser miękki, itp. - kto uzywal?

Polecane posty

Gość toka

kto to uzywal w celach leczniczych? szczegolnie chodzi mi o tradzik, ale nie straszna postac tradzika, stosowal ktos leczenie swiatlem?

Gość frimi
odzwierzam i czekam na odpowiedZ:]

Gość toka
widze, ze ktos tez jest zainteresowany:) moja mama niedawno pozyczyla od swojej kolezanki lampe firmy philips, nie jest to taka typowo medyczna, ale tez na takie dolegliwosci, moja babcie zawsze kolana bolaly po 1 naswietleniu nic ja nie bolaly do teraz naswietla kolana 2 razy dziennie po 15 min jak jest napisane i nic ja nie boli, a to juz z tydzien bedzie, a co do mnie? schodzi mi wszystko pomalu z twarzy, ale stosuje tez maseczki z glinki codziennie nieraz drozdzowa, olejek herbaciany, itp. ale mysle, ze lampa jednak tez cos daje, moze taka kupie, znalazlam winternecie, ale innej firmy i pisze przy niej, ze na bole gardla, itp pus na dolegliwosci skorne szczegolnie tradzik, a kosztuje 144 zl czyli jak na lampe to ok, bo np. ta bioptron to od 2 tysiecy do 11 tysiecy;/ takie to jedynie w salonach mozna chodzic;]

Gość frimi
a nie wiesz gdzie można isc na taki tylko zabieg za pomoca tej lamy zeby tylko sparwdzic czy akurat na mojej skórze da efektY?/

Gość toka
nie mam pojecia, w jakis osrodkach medycznych najlepiej moze kosmetyczne? ale raczej to 1... ja sie wlasnie dzisiaj dowiedzialam, ze moge miec pozyczona ta lampe bioptron i sprawdzic jak dziala... tylko, ze w maju wyjezdzam na dluzej i sie nie oplaca chyba teraz zaczynac:/ a moze troche sie sprobuje...

Gość jowita1231
Witam! Mam do sprzedania TiniTool-softlaser. Zakupiłam go, aby wyleczyć szumy uszne. Stosowałam go tylko 4 tygodnie, spełnił swoją funkcję. Laser posiada gwarancję do 2 lutego 2013r. Do urządzenia dołączony jest poradnik praktycznego wykorzystania urządzenia TinniTool z dokładną instrukcją zastosowania do poszczególnych dolegliwości. http://allegro.pl/tinnitool-softlaser-laser-swiss-technology-i1732382217.html W razie pytań proszę o kontakt mailowy: sandra5571@wp.pl gdyż nie mam możliwości zaglądania na stronę. TinniTool pomaga na: SZUM USZNY (dzwonienie w uszach) CHOROBA MENIERE'A (zawroty głowy) GŁUCHOTA CZĘŚCIOWA CIŚNIENIE W UCHU UTRATA SŁUCHU I ZABURZENIA SŁUCHU WRZÓD (ognisko ropne) TRĄDZIK ALERGIE NIEPOKÓJ (nerwowość) ARTRETYZM (zapalenie stawów) ASTMA DOLEGLIWOŚCI ODDECHOWE BÓL BRZUCHA ZAPALENIE TOREBKI STAWOWEJ DOLEGLIWOŚCI JELITOWE DEPRESJA (smutek) SKRĘCENIE (zwichnięcie stawu) EGZEMA (swędzące zapalenie skóry) ZAPALENIE NADKŁYCIA (łokieć tenisisty) PRZEZIĘBIENIA ZMARSZCZKI PĘKNIĘCIA SKÓRY ZŁAMANIA (złamane kości) ZIMNE STOPY BÓL STAWÓW ZAPALENIE DZIĄSEŁ BÓL GARDŁA ZMIANY SKÓRNE (skaleczenie, inne dolegliwości) OPRYSZCZKA POSPOLITA (okolic ust, zewnętrznych narządów płciowych) IMPOTENCJA BÓLE GŁOWY ZMĘCZENIE NAPIĘCIE MIĘŚNI BLIZNY KROSTY (pryszcze) CHOROBA LOKOMOCYJNA CHRAPANIE ZAPALENIE ZATOK ZGAGA ROZSTĘPY ZAPALENIE ŚCIĘGIEN (stawu, ręki, przedramienia) OPARZENIA (słoneczne) SKURCZ ŁYDKI RANY (pooperacyjne, ogólne) BÓL ZĘBA ZERWANIE WIĄZADŁA (zerwane mięśnie) INNE MOŻLIWE ZASTOSOWANIA