Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooo

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość ooooooo

cześć - mam pytanko : czy to możliwe , żeby 12 dni od zapłodnienia pojawiły się już objawy ciąży??? Bolą mnie piersi , i jajnik, jest mi niedobrze, cały czas coś mi się miesza w dole brzucha . Proszę odpowiedzcie...dzięki

Gość tez stawiam ze nie
to raczej urojenia w twojej psychice;)

Gość ooooooo
mówię Wam dziewczyny - ....płakać mi się chce....może wyda Wam się to głupie...ale mam już prawie 40 lat - i nie planuję już ciąży-poprostu nie wim co robić - jestem bezsilna, bezradna.....:-(

Gość ooooooo
co robić:-( :-( - na samą myśl zrobienia testu robi mi się słabo... pomyślicie na pewno - stara i głupia...no coż.....pewnie tak jest

Gość eden
OOOOo głowa do góry i bez stresu, tutaj Kobitki mają różne schizy więc nie jesteś odosobniona :) Twoje objawy to nie ciążowe bo za wcześnie więc nie myśl o tym w ten sposób bo się nakręcasz ,pozdrawiam DOBRZE BEDZIE!!!! :)

Gość ooooooo
Do eden - dzięki.....ja chyba zwariuję......odechciało mi się wszystkiego......

Gość ooooooooooooo
hej - dzisiaj dostalam@ - aż się popłakałam ze szczęścia - dzięki z a słowa otuchy i wsparcie psychiczne

oooooo ---> gratuluję otrzymania @ i pamiętaj, na drugi raz trochę uważaj, bo jak sama widzisz, chyba nie ma większego stresu w życiu kobiety, niż właśnie ten, który już masz za sobą.