Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska80

Modne!! nie zawsze dobrze dobrane

Polecane posty

Gość jejkuuuuuuuu
ale wy sie czepiacie autorki topiku!!!!ona ma racje, ale tak poza tym to dobrze spostrzegła...i o tym tu rozmawiamy,a wy sie wymadrzacie i robicie z niej potwora a z siebie aniołki...zaloze sie ze niejedna z was tez ma podobne odczucia jak miska tylko sie nie przyznajecie..obrończynie sie znalazly..pewnie same sie tak wsiursko ubieracie, hehe...te klaunowate kozaczki to faktycznie szczyt bezguscia, hehe:D

Gość luisianna
taaa, 26 letnia dziewucha nie ma co robic tylko sie wkurza na jej zdaniem nieodpowiednio ubrane nastolatki. One sa młode. A ona stara i głupia i nie zdziwiłabym sie gdybys to ty nią była. I matrw się o siebie o swój ubior, dobór odpowiedni słow, bo strasznie prymitywna jesteś, a my sobą same się zajmiemy. Prostacka dziewucha nie bedzie tu nikogo pouczła.

Gość pistacjowy poranek
Określenie wsiurskie to dopiero szczyt bezguścia, fujjjjj.

Gość jejkuuuuuuuu
do kogo te teksty, mam dopiero 20 lat, wg ciebie to za duzo?:D26 lat to tez za duzo...??oj wspolczuje ci bo ty to po 18-stce to juz chyba staro musisz wygladac skoro uwazasz ze 26 lat to stara baba,hehe ales mnie rozbawila:D

Gość maja13
Tak czytam od początku i myślę że pierdoły piszecie

Ja tam uważam, że nie ma niczego złego w chodzeniu w jakichś fajnych adikach. Ja np. jak ubieram się na sportowo, to lubie new balance - bo są wygodne i mają fajny wygląd. Nie widzę sensu przepłacania w inne marki.

Gość dawiddd..
Witam, poszukuję ludzi ambitnych. Współpracuję z firmą, która ma świetny plan marketingowy i daje wielkie szanse na rozwój własnego biznesu. Może to być tylko dodatkowa praca lub w przyszłości główne Twoje zajęcie. Najważniejsze jest to, że raz coś zrobisz i co miesiąc masz z tego profity. Jeżeli jesteś zainteresowany/na tematem odezwij się: gg:1980042 mail: stelcon@interia.pl Możesz również skorzystać z Darmowego Kursu - wpisując swojego maila otrzymasz 5 wiadomości wyjaśniających krok po kroku o co chodzi. W każdym momencie możesz zrezygnować ze subskrypcji. Spróbuj - nic nie tracisz a zyskać możesz bardzo wiele. http://dawidadamaszek.suportio.pl/subpage Pozdrawiam Dawid Adamaszek