Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska80

Modne!! nie zawsze dobrze dobrane

Polecane posty

Gość miska80

hej dziewczyny!!a co myslicie o tym ->czy nie wkurzaja Was laski,ktore na sile probuja byc modne i zaszpanowac,kupuju np.tzw,modne teraz torebkiz cekinami(mnie sie one w ogole nie podobaja)a nosza np.obdarte adidasy czy brudna kurtke hehhe CZy macie podobne odczucia jak ja??

Gość ballbinka
Tak, mnie najbardziej śmieszą spodnie wkładane do wysokich kozaczków. Nie wiem co tak wszystkim z tym odbiło.

a to teraz moda na brudne kurtki? cholera czemu wcześniej nie napisałaś? miałam jedną fajną upaskudzoną smołą i adidasy sprzed 10 lat z rozklejonymi czubkami i wywaliłam w pieruny ach gdybym wcześniej wiedziała...

Gość ballbinka
I spodnie jakby ja ktoś ACE polał....

Na mnie większe wrażenie zrobiła dziewczyna wzrostu może 1,50 w podskokach, tęgawa, w biodrówkach zawiniętych do pół łydki, z białymi kozaczkami z czubami jak kajaki. Na ogół rzadko zwracam na innych uwagę, nie wiem nawet jakie miała włosy i kurtkę, ale dołem stroju masakrycznie skróciła i pogrubiła i tak krótkie nogi, przy okazji bardzo wydłużając stopy. Moda modą, ale krzywdy sobie robić za wszelką cenę chyba nie należy?...

Gość miska80
hehheh no same wiec widzicie ze sa pom prostu smieszne hhhe ehh

Gość miska80
no tak albo te gole brzuchy na mrozie 10 stopniowym,owszem kazda lubi troche cialka pokazac ale nie za wszelka cena osmieszajac sie

Gość ballbinka
Nie wiem jak u Was, ale u mnie w Krakowie najlepiej wyjść na Rynek. Żeby wiedzieć jak się nie ubierać...

Gość miska80
hhehe one mysla,ze sie podbaja facetom,a tak naprawde to faceci niekoniecznie zwracaja na Nie uwage ehh

Gość logistykastosowana
Skoro faceci nie na nie ,tylko zapewne na ciebie zwracaja uwagę, to powinnaś się cieszyć, a ty tu przeżywasz to jak stonka oprysk. Z czego to wynika, czyzby jednak zazdrość cie gdzies w srodku toczyła? A jak ty sie ubierasz, jak wyglądasz ? Napisz, może spróbujemy pomóc rozwiązac twój problem.

podniecacie sie jak ktos sie ubiera.. mnie tez draznia np. białe kozaki itp. ale mam to w dupie a nie kogos obgaduje zalosne..

Gość no to sie laska
dowartosciowała krytykowaniem innych Hehe..

wlasnie...coz nie kazdy am talent do stylziacji sie...mnie tez troche denerwuja zle dobrane ciuchy itd..ale jakos sie tym tak nie jaram..

no owszem niektorzy ubieraja sie fatalnie...np grubaaa dupa do tego obcisle biodroweczki z bruzchem na wierzchu...i biale kozaki..albo jakies polyskliwe dodtki na wyjscie wieczorowe do sportowych bojowek i dresowych bluz dla nastolatek..:P

Gość lopikatru
jak mnie si e cos nie podoba, to w tym nie chodzę, a nie z poczuciem wyższości wynikającym nie wiadomo z czego krytykuje innych.

Gość heh45
fourius a ja myslam ze ty normalny jestes coz pomylilam sie :o

Ja się nie jaram. Nadmieniłam, że rzadko zauważam. Sama też do miss świata nie jestem podobna.

Gość no wlasnie
najlepsze jest jak laski zak;ladaja obcasy wysokosci 7cm :) i chodza jak potrzaskane, tak dziwnie zginaja kolana hehehehehehehheh normalnie to jest NAJGORSZE !!

Gość miska80
hheheheheh ja sie z nikogo nie nasmiewam tylko uwazam ze zalosne sa takie laski i tyle,ps.a nie musze sie sama dowartosciowywac jezeli kogos to obchodzi i tyle!!

A ja uważam, że powinno się śledzić nowości w modzie ale nie za wszelką cenę. Przede wszystkim należy ubierać sie tak , jak nam wygodnie i nie przejmować się innymi... Grunt to dobre samopoczucie. Jeżeli ktoś czuje się dobrze w białych kozakach ze szpicami to jego sprawa. Mnie się to może nie podobać ale co mnie to w sumie obchodzi?...miska80 - żyj i daj życ innym!!!

do nowłaśnie >>> Jestem niska i chciałabym nauczyć się chodzić na wysokich obcasach. Póki co także chodzę jak \"potrzaskana\" ale idzie mi coraz lepiej :D Mam nadzieję, że do lata nie będę miała z tym problemów...

Gość iuytrterwescvhhgffd
"hheheheheh ja sie z nikogo nie nasmiewam tylko uwazam ze zalosne sa takie laski i tyle" Droga misko , stwierdzenie , ze to załosne to krytykanctwo i naśmiewanie.Bardzo chętnie bym cię zobaczyła i porozmawiała o twoim wyglądzie. myślsz, ze podobasz sie innym? Czy w ogóle jest sens dążyć,do podobania sie wszystkim. Czego ty się włłaściwie czepiasz? I kogo?

post windy to moj post tylko innego nicka mialam:P hmm owszem moze takie stroje za aldne nie sa...ale nie zeby tak sie nabijac czy krytykowac...no chyba ,ze jest sie stylista i ma sie konkretnej bezgustnie ubranej osobie doradzic..ale tak...

Gość miska80
wy nadal nie rozumiecie tego o co mi chodzi!!a mianowicie jakjuz pisalam mialam na mysli te wszystkie 14-15-16latki,ktore upodabniaja sie do swich starszych kolezanek 20paro letnich na sile probujac byc doroslym tzw.staro malenkie, zakladajac modna torebke np.po to tylko aby byc na topie,bez wlasnego image!! SA sztuczne i tylko to mialam na mysli eh

Gość Do autorki -
no to je skrytykuj prosto w oczy skoro tak ci to przeszkadza a nie tchórzliwie anonimowy topik zakładać i się nam żalić jakbyśmy byli winni temu że jakieś laski chodzą w cekinach. W dupie to mam. Niech sobie zakładają nawet płachte na byka i tak paradują. W doopie to mam

Gość do arona80
twoja wypowiedź zabrzmiała jak śmierdzące pierdnięcie :classic_cool:

Gość Julkaz Koziej wólki
"->czy nie wkurzaja Was laski,ktore na sile probuja byc modne i zaszpanowac,kupuju np.tzw,modne teraz torebkiz cekinami(mnie sie one w ogole nie podobaja)a nosza np.obdarte adidasy czy brudna kurtke hehhe CZy macie podobne odczucia jak ja??" No wyobraz sobie mnie nie wkurzaja mam istotniejsze problemy. A ciebie wkurzaja i dopisałaś, ze chodzi o 14 15 latki, ciekawe. Bo akurat jezeli o mnie chodzi niech sie ubieraja jak chcą, młodziutkie sa , to szukaja dopiero swojego stylu. Tak było i będzie. A takie zrzędzenie zreszta infantylne i z takim poczuciem wyzszości osób typu miska 80, bardziej mnie irytuje. Naprawde bardzo chciałabym ja zobaczyć. Bo prawda jest, ze nie wszystko co modne jest ładne. Prawdą jest tez to, ze nie wszystko co niemodne jest ładne. I co Niby Amerykę odkryłam. nagrode Nobla mam sobie przyznać. Jezeli ty autorko masz 26 lat to zajełabys się czyms stosowniejszym do swojego wieku, jak obgadywanie 14-15 latek. Chyba ze poziomem umysłowym od nich nie odbiegasz, co w przypadku dziewczyny w twoim wieku mogłoby by c naprawde przykre żałosne i upokarzające.

Gość uppp-------saaa