Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luluu

ETIAXIL

Polecane posty

Gość Luluu

Jeśli ktoś wie ile powinno się zaaplikować tego regulatora pocenia pod pachę to proszę o wpis

Gość Odświeżam......

Gość yhm...
ale jak to ile??:) co to znaczy??:) po prostu nakladasz to jak antyperspirant zwykly tyle ze na wysuszana skore i na noc;) w ilosci...no na wyczucie;) nie wiem jak mozna konkretnie podac ile;)

Gość metoda prob i bledow
po prostu jak raz zuzyjesz za duzo to bedziesz wiedziala ze masz uzywac mniej.Jak sie zorientujesz?NIEZIEMSKIM PIECZENIEM;)

Gość Luluu
Wczoraj posmarowałam 2 razy i dzisiaj było tak jakbym wogóle go nie użyła więc może za mało posmarowałam. Chodzi mi o to, że powinno się np. posmarować 3 albo 4 razy. A jak Wy go stosujecie?

Gość ollllllllllllla
Tak samo jak każdy antyperspirant, tylko że na noc.

i co kochane, to dziala naprawde? zero potu? sucha pacha? tak juz, od razu? raanyy wierzyc sie nie chce :) dzis kupilam to cudo i coco jambo i do przoduu :)

i co kochane, to dziala naprawde? zero potu? sucha pacha? tak juz, od razu? raanyy wierzyc sie nie chce :) dzis kupilam to cudo i coco jambo i do przoduu :)

Gość siemsiem
Ja tego uzywam. Dziala super. Nie myslalam ze kiedykilwiek pozbede sie tego problemu.

Gość atak szalonych kornikow
kupujcie antidral to to samo a 3 razy tansze, a dziala po 3-4 uzyciach na noc

Gość Luluu
Ja chyba za mało s tego użyłam bo posmarowałam się dwa dni pod rząd i było tak samo jak bez użycia Etiaxilu czyli plamy.......

Gość a moze.....
nie wiem, czemu tak,mi antidral pomogl od razu po uzyciu,tzn po nocy bylo sucho;) a na noc stosujesz?? to jest bardzo wazne.. 🌻

wiesz, ja mialam tak ze mi sie na poczatku nie ruszala ta kulka :P wiec nie smarowalo albo bardzo slabo... ale potem jakos ja rozruszalam, i zaczelam smarowac i smarowac.. mysle sobie \" a mam to gleboko czy bedzie pieklo cyz nie.. na bledach sie musze nauczyc ile dozowac tego\" :P