Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruby tylek ..

MIERZYLAM OBWOD PONIZEJ BIODER ,GDZIE JEST PUPA I MAM 98CM!!!!

Polecane posty

gruby tylek - a ja moge sie z Toba zamienic! :-D tez chcialabym miec pupe :-P a co do brzucha- radze cwiczyc brzuszki , na poczatek po 20-30 dziennie, potem zwiekszac ilosc (bo łatwo o zakwasy...) i bedziesz wygladac super. Aha, swietnie dziala tez hulahop - przetestowalam.

jeny!,jak ja czytam wasze wypowiedzi,to w kompleksy popadam:(.Ciekawe ile macie lat?Jak jesteście nastolatkami,to wiadomo,że nie chcecie mieć bioder i pupy,ale jeśli jesteście po 20,to zupełnie tego nie rozumiem.Przecież kobieta jest kobietą i musi mieć biodra!!!,nawet szerokie,bo tak ją wyposazyła natura.Ja siebie nie wyobrażam z biodrami 89 cm,(przy wzroście 171cm mam 96,a dążę do 93). przed odchudzaniem miałam 98,ale nie robiłam z tego tragedii.Druga sprawa,ktoś pisał,że ma dysproporcje w budowie ciała.Np.wąskie biodra.Podobno przysiady\"głębokie\"z ciężkimi hantelkami pomagają zwiększyć tyłek.Polega to na tym,że przysiady z ciężarkami wykonuje się pełne,a nie półprzysiady.Jak ktoś ma wielki brzuch i wąskie biodra to trzeba robić brzuszki(polecam tamilee webbs).Wykonuję te ćwiczenia i pomagają(mam teraz 64 w talii),a przed rozpoczęciem ćwiczeń miałam kilka cm więcej.

Gość duza pupa =fajna pupa

Gość majtek
tak to juz jest. Ja mam waska tali a tylek latynoski, bznadziejnie to wyglada, bo gdybym miala talie proporcjonalan do tylka a tu lipa. Odnacza sie cholernie. Chocbym sie odchudzala, cwiczyla (juz tak robilam) to chudne cala a dupcia i tak sie odnznacza, koszmar.

Gość hmmmmm_
majtek - mam tak jak Ty, wąziutką talię i większy tyłeczek ale wierz mi facetom sie to bardzo podoba :) bo wlasnie to jest kobiecość! nie masz sie co przejmowac bo napewno fajnie wyglądasz..

Gość a ja mam 86
przy wzroscie 163 i zawsze myslalam ze nie mam wcale tylka.

Gość majtek
osobiscie tez nie bylam za plaskimi dziewczynami bo uwazm ze kobieta powinna miec kraglosci, miec czym pokrecic, ale uwierz mi u mnie to wyglada poprostu karykaturalnie, ja moge miec duzy tylek tyle eby cale cialo bylo do niego proporcjonalne. Jak zakladam obcisle dzinsy to dluzsza bluzke, zeby nie byc smieszna.

Matko Święta!!! Dziewczyny, nie przesadzajcie!!!! Nie wiem czy dokładnie przeczytałam wszystko, ale chyba ŻADNA z Was nie ma za dużej pupy! Jedyne, co może być ewentualnym problemem to celulit lub rozstępy, ale widze że nikt o tym nie wspomina. Pupa musi być okrągła i proporcjonalna (talia:pupa = 2:3 jak napisałą poprzedniczka) A do tego pupa powinna być jędrna, o co trzeba zadbać właśnie Szczerze mówiąc nie wiem co wy widzicie w tych chydych tyłkach. Ja się ceszę że mam 98, a w talii 67, ważę 60 kg i wszyscy mi mówią że jestem CHUDA. Wzrost 173 Nie narzekam na siebie, tylko dbam o mięśnie i jędrnoć Nie zbijam kilogramów, tylko się zdrowo odżywiam. Nie wpadajcie w obsesje!! bo potem wyrośnie nam społeczeństwo anorektyczek... Pozdrawiam okrągłe seksowne pupy :)

Gość a ja mam 167cm
wzrostu i pupe 98 cm - kazdy facet mowi ze mam swietny tylek i wszystkich jaraja moje kraglosci:) bez sensu jest tez porownywnaie wymiarow bo jesli typiara ma 98 cm w pupie a tylek ma plaski tzn ze jej tylek jest brzydki i ze jest szersza ode mnie. Ja mam wypukla pupe- ale nie za mocno - bioderka tez mam takie w miare - wszystko idealne - nigdy bym jej nie zamienila!! Ewentualnie w pasie moglabym troche zrzucic bo mam 70:(

Gość ja tez tak chce buuuuuuuu

Gość a ja mam 89cm
mnie bardziej od obwodu bioder denerwuje fakt, że mam tłuszcz na wewnętrznej stronie ud:( to jest okropne, bo uda nie złączają mi się na całej długości (mam taką szparę między udami), a do tego ten tłuszcz... i skoro twierdzicie, że 89cm to nie jest za dużo to wyobraźcie sobie jak to musi paskudnie wyglądać :( nogi chude na całej długości tylko ten tłuszcz jakby tuż pod pupą w jednym miejscu...:O

Gość gruby tylek ..
a kto powiedzial ze nie ma_ mam dokladnie tak jak ty! zwaly tluszczu pod tylkiem

Gość a ja mam 89cm
tylko, że w moim wypadku nic się nie da z tym zrobić, bo nawet jak kiedyś ważyłam 47kg to pomimo, że nogi były oczywiście chudsze tłuszcz był nadal (mniejszy, ale był) :( a Ty próbowałaś coś z tym robić?

Gość gruby tylek ..
cwiczylam , biegalam ,plywalam , i niccc

Gość a jaaaaaaaaaaaaaa
mam 164cm wzrostu a w tym miejscu 92 :( robie wszystko zeby miec mniejsza od jakiegos czasu ale nie wiem czy mi sie uda:( niby jestem bardzo szczupla osoba ale o tylku lepiej nie wpominac,nie pasuja proporcjonalnie do reszty ciala:(

Gość a ja mam 89cm
znalazłam, mam mniej więcej taki oto tłuszcz na udach jak modelka na zdjęciu tylko przerwę między nogami mam większą:( http://gwiazdy.wp.pl/gid,8248537,kat,24217,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=3

Gość rzeczywiście....
to nie masz żadnego tłuszczu, a przynajmniej Kobieta na zdjęciu go nie ma. Ma wysportowaną sylwetkę. Może po prostu masz okrągłe, pełne uda, takie jak u większości kobiet z szerszymi biodrami. To normalne i ładniejsze od prostych na całej długości, patykowatych nóg, jakie widzę u dziewczyn z bardzo nikłymi krągłościami.

Gość gruby tylek ..
eeh.

Gość a ja mam 89cm
Ale u mnie jest tak, że przerwa między nogami jest większa więc i nogi są chudsze, a ten tłuszcz jest właśnie taki jak na zdjęciu:(

Gość To nie jest żaden tłuszcz
Wbij sobie to do głowy, taką masz budowę! Jeżeli już to są to mieśnie i zapewne po prostu nieruszane żadnymi ćwiczeniami. A nawet po nich zbiją się troszkę, ale okgrągła noga pozostanie, bo taką masz budowe, a nie tłuszcz. Co on do tego w ogóle ma? Nic. Przerwa między nogami to także kwestia genetyczna, jak długość i ksztalt nóg, od siebie mogę tylko powiedzieć, że pilates lub joga bardziej je wysmuklają, ale nie zmienią diametralnie. Wiele pięknych kobiet ma właśnie takie nogi i takie kształty, modelki mają bardzo szczupłe, równe prawie na całej długość nogi, zwykle jednak posiadają małe bioderka i przypominają dzieci. Poza tym nie widzę powodu do rozpaczy. Czego Ty się naoglądałaś, że masz takie kompleksy?

Gość a ja mam 89cm
nie wiem, może po prostu naoglądałam się tych dzisiejszych modelek na wybiegu:( ale gdybym nie miała tego tłuszczu to moje nogi wyglądałyby dokładnie tak: http://kkurkova.kmmod.com/runway/original/ru048.jpg, http://kkurkova.kmmod.com/runway/original/ru007.jpg http://kkurkova.kmmod.com/runway/original/ru050.jpg ta modelka ma rewelacyjne nogi bez grama smalcu

do a ja mam 89..... moja droga, jesli to co widzimy na fotkach jest Twoim ideałem, to chyba żartujesz!!! przeciez to sa anorektyczki :-( :-( :-( Facet by się nabawil siniaków od przytulania takiej dziewczyny.... Najlepiej gdyby jakis facet wypowiedzial sie na temat tych fotek - i zaloze sie ze zadnemu by sie nie podobalo takie cos ... Ja tez mam 89 w bioderkach jak Ty (przy wzroscie 168) i uwazam ze to za malo, bo mam bardzo chłopiece bioderka i chude nogi....

Gość kokoijk
ja mam w pupie 86,a mam 167cm wzrostu. mój facet twierdzi że mam malutką pupe,a różnica pomiędzy 86 a 93 nie jest taka duża. w talii mam 62cm więc też nie mam za dużego wcięcia. a ta modelka nie ma "tłuszczu" na nogach ale też nie ma zadnych mięśni, a mi się wydaje że najładniejsze nogi są chociaż troche umięśnione. a jezeli chcesz pozbyć się tłuszczyku z wew.strony ud to polecam basen, ja pływam dwa razy w tygodniu po godzinie-w sumie głównie żabką i wew.strona fajnie mi się wysmukliła i nabrała mięśni

Gość a ja mam 89cm
nesti------->ok, może Ty masz inne zdanie. Ja mam cholernie duże wcięcie w talii (a Ty może nie masz aż takiego i dlatego Twoje biodra choć mają taką samą ilość centymetrów co moje wyglądają na chłopięce), moje są niestety bardzo "kobiece:( ale to już kwestia genetyki jak ktoś wspomniał.

do a ja mam 89--> chcialam Cie tylko pocieszyć :-) i przekonać ze nie masz czym sie przejmowac... Widze ze masz taki wzrost jak ja (168 / 169) wiec w sumie wyglądamy podobnie :-P Wiec to dziwne ze ja chce miec wieksza pupe, a Ty mniejszą ... Koniec swiata z tymi babami :-D Moze faktycznie mają tu głos proporcje, ja mam w talii 66 wiec moze to proporcjonalnie duzo...

Poza tym, gdy poczytam sobie na innym topiku ze dziewczyny ważą po 80 kg i nie mogą tego zgubic, to od razu poprawia mi sie humor i stwierdzam ze nie mam sie czym martwic :-D Polecam tą metodę :-P Poza tym - wlasnie - nie nalezy zapominac o sporcie. Ciałko ktore delikatnie wyposażymy w mięśnie wyglada zawsze atrakcyjnie.

Gość kokoijk
a pozatym każda pupa wygląda fajniej gdy też ma jakiś mięsień ;) a nie jest plackiem, więc tymi obwodami nie ma się tak przejmować. ja mam 86 i nosze rozmair 34/36 i tak szczerze chciałabym mieć troszke więcej bo uważam że mam chłopięcy wygląd zresztą my baby ;) nigdy się sobie nie podobamy do końca i coś chciałbyśmy zmienić, najważniejsze że podobam się mojemu męzczyźnie