Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJĄCA OBAWY

Mamy po cc pomóżcie bo bardzo się boję!!!!

Polecane posty

Gość MAJĄCA OBAWY

jestem po cc 17 dni. Bardzo mam tkliwy brzuch. To znaczy jak się dotykam to mnie cały boli tak pod skórą. Nie szew tylko cały brzuch.Pomóżcie mi, czy i Wy też tak miałyście czy powinnam się bać i lecieć do lekarza??

Ja bym chyba poszła do lekarza. Jestem po cc,ale nie przypominam sobie żeby mnie tak bolał brzuch. Nie chce straszyć,ale może chociaż zadzwoń i zapytaj lekarza.

ja jestem 7 miesięcy po ale jeśli chodzi o bóle brzucha to były to tylko związane ze szwem.Radze Tobie pójśc do lekarza gdyż ja miesiąc temu prawie 3 tygodnie jeżałam wyrku bo tak mnie bolał brzuch-powód mogłoby mi się wsyztsko rozejść.Porobiło mi sie tak od noszenia ciężkich rzeczy,źwigania,schylania.Może Ty tak masz od tego ???

ja również jedyne bóle jakie odczuwałam po takim czasie to były bóle w miejscu nacięcia. Nawet nie mogę nazwać tego bólami a pobolewaniami. Lep[iej idź do lekarza.

Gość MAJĄCA OBAWY
No dobrze. Do lekarza ale do jakiego?? Do swojego gina ??

Idź do swojego gina, może dostałaś jakiej infekcji, przepisze antybiotyk. Mógł też zrobić się głęboki ropień. Nie czekaj, być może to nic poważnego, ale trzeba dmuchać na zimne.