Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pouytrtr

test ciążowy ROMED

Polecane posty

Gość AniaA2121
Witam. 2 dni spoznia mi sie okres.Zrobilam dzis test(pre-test) i dopiero po 30 min. pojawiła się taka 2 niby kreska, która nie miala nawet zabarwienia i byla ledwo zauważalna(tylko pod światło). Po ok. 5 min. znikła. Zabezpieczałam sie ze swoim chłopakiem i nigdy prezerwatywa nie pękła więc zastanawiam się czy jest fizycznie możliwe abym w tym wypadku zaszła w ciąże? Prosze pomozcie:(

Gość margareeth
Hej, mój wpis jest parę postów wcześniej że wyszła mi delikatna prawie nie widoczna kreska i jednak wtedy okazało się że byłam w ciąży. pozdro

Gość Natasha2
A ja wreszcie po dwóch miesiacach dostałam okres Wcześniej nie maiłam @ i zrobiłam wiele testów i na niektórych raz wychodziła jedna kreska a raz dwie z tym że ta druga bardzo niewyraźna . Miałam robione dwa usg (które mialam robione w przychodni i szpitalu w związku z torbielikami ) ktore ciaży nie wykryły ale jednak te testy mnie dręczyły. A teraz mam @ Także dziewczyny jeśli na teście ta druga kreska jest cienka jak paznokieć i nie bardzo widoczna, a w szczególnosci jeśli taki test jest robiony po terminie @ to nie jesteście raczej na pewno wciazy, a więc nie ma co sobie wkręcać że tam jest mała kreseczka (mimo że po takim czasie powinna byc juz normalan) jak ja to zrobiłam po 13 testach A i nie prześwietlajcie testów na wylot pod żarówkę ( bo mi wtedy pokazało dwie kreski w Quic V. test) , a jak na plaskim to była wyraźnie jedna krecha

Dziewczyny pomocy, bo oszaleje! to już 18 dzień jak spóźnia mi sie miesiączka, powinnam dostać 3 czerwca! w trakcie dni płodnych a dokładie pierwszego dnia płodnego kochałam sie z moim facetem bez zabezpieczenia(sytuacja powtorzyła sie gdzieś około 7-8 czerwca kiedy juz spóźniał mi sie okres), jakiś tydzień temu miałam potworne mdłości zgage, mdłości mam do dzisiaj jak od rana nic nie zjem (jakiś miesiąc temu potrafiłam nie jeść w ogole śniadań)albo jak nagle coś przestanie mi smakować, mam opuchnięty brzuch, prolbemy z zaparciami, o godzinie 12 stej zaczynam ziewać, bo jestem już zmęczona, codziennie od kilku dni mierze temperature w ustach i codziennie mam 37,2(dlatego w ustach bo pod pacha zawsze mam niższą normalna moja temp, to 35,5 teraz mam 36,3mierzone pod pacha) Czy jest możliwośc że podczas pierwszego stosunku bez zbezpieczenie nie doszło do zapłodnienia i doszło podczas drugiego? Robyłam testy ciążowe już trzy!!! Pierwszy tydz temu, negatywny kolejny nastepnego dnia oczywiście negatywny chociaz po godzinie pokazała sie delkiatna różowa kreska i trzeci zrobiłam dzisiaj, ale wyszedł negatywny! Już nie wiem co robić, wizyte u lekarza mam dopiero na 7 lipca, ale nie wytrzymam tej niepewności! A nie chce co drugi dzien robic tesów, bo to bez sensu! Czy jest możliwość że testy wychodzą negatywne a mimo to jestem w ciąży? Codziennie przeszukuje fora co to może byc, aha jeszcze jedno! pierwszy dzień ostatniej miesiaczki był 6 maja po odstawieniu plastrów Erva(używałam ich tylko miesiac) czy możliwe że to przez ostawienie miesiączka mi sie spoznia, prosze jeżeli ktoś miał podobny problem niech mi napisze! Bo już sama nie wiem co myśleć(jeszcze jedno mam ochote na ostre rzeczy nawet bardzo ostre wcześniej ich nie lubiłam, ale nie wiem czy to przez moją podświadomość że dsobie wmawiam że moge być w ciąży czy to naprawde)

Gość malenka_22
czesc mam pytanie czy ten test sie moze mylic? zrobilam test dzis rano wyszla jedna kreska ale ja mam dalej obiawy ciazy mam twardy brzuch, piersi mnie bola, sennosc i nudnosci.. czy ten test sie mysli czy ja zle go zrobilam? :( czy moge byc w ciazy.. prosze pomozcie :(

Gość oookmooo
hej dziewczyny zrobiłam dzis test w sekunde wyszły 2 kreski a po 2 sekundzie 1 kreska znikneła i test jest negatywny! wiec nie wiem jestem w ciazy czy nie jestem bo juz sama zwątpilam..:(

Gość oookmooo
hej dziewczyny zrobiłam dziś test i w sekunde wyszły 2 kreski ale po 2 sekundzie 1 kreska znikneła i juz sama nie wiem czy jestem w ciazy czy nee:(

Gość paulina556
Witam zrobiłam dwa testy ciążowe , oba wyszły dziwnie teraz kupiłam test płytkowy firmy Pink test i po zrobieniu dziś wieczorem wyszedł dziwnie nie wiem co oznacza , test pokazuje dwie bardzo jasne kreski czy wiecie co to znaczy spuźnia mi się okres chociaż ostatnio miałam bardzo dużo zmartwień i nerwów , proszę o pomoc w tej sprawie może wy mi jesteście w stanie odp na to pytanie????

pytanie do pouytrtr dziś robiłam test tylko że z firmy AMIL i mam identyczną sytuację proszę powiedz co oznaczał twój wynik