Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniecierpliwiona czekaniem

celarblue compact ??

Polecane posty

Przed chwilą kupiłam test clearblue compact, prosiłam w aptece o bardzo czuły test bo termin @ mam na 02.04.06 wiec za 3 dni. Na ulotce testu pisze ze powinno sie go robic w dniu spodziewanej miesiaczki. :( Cholera przeciez prosiłam o czuły test, wiem ze są testy ktore wykrywają juz 6 dniowa ciąze. Czy któraś z Was uzywała tego testy przed terminem @ i dał on wynik pozytywny? prosze o odpowiedzi.

Wszystkie testy szybkiej wykrywalności wykrywają ciążę w 6 dni po zapłodnieniu, na wszystkich napisane jest jednak, że najlepszy wynik można uzyskać w dniu spodziewanej miesiączki. Jest to swego rodzaju zabezpieczenie się producenta. Poziom hormonu HCG może być różny w zależności od organizmu Ja robiłam test w 29 dniu cyklu - średnia długość cyklu była 32 dni więc nie był to dzień spodziewanej miesiączki i wyszedł pozytywny. Robiłam Pre-test.

monique ja mam cykle 28 czasami 29 . dziś mam 25 dc, nie wiem czy to nie za wcześnie poza tym na tym teście nie pisze jaka jest jego czułośc ;), cholera nie wytrzymam do niedzieli :)

Gość czuły ten test wiec
powinien wyjsc :)

Gość dziwie sieeee
no to zrob ten test jutro rano, mozesz za kilka dni powtorzyc. przestan sie zachowywac jak maly rozkapryszony bachor, bo z tego nawet jak jestes w ciazy to mozesz poronic...

monikq dzięki:) dziwie sieeee - wiesz jak to jest jak sie stara o dzicko czeka na @ ?? nieważne :) poprostu żle sie czuje i chciałabym wiedzić juz... :)

Gość dziwie sieeee
obawiam sie ze i tak musisz uzbroic sie w cierpliwosc. 9 miesiecy to troche duzo... nie chce byc zlosliwa, nie zrozum mnie zle, po prostu na ty etapie lepiej nie myslec za duzo, napinnasz sie niepotrzebnie, stresujesz, nie jest to dobre dla ewentualnej ciazy

sorki dziwie sie , mam humorki i nastroje, bolą mnie jajaniki a wiem ze objawy na @ i na ciąze są takie same, trudno jest powiedzic coś przed terminem. Nie chce sie nakrecac bo potem rozczarowanie boli jeszcze bardziej a z 2 strony nie potrafie przestac myslec czy tym razem sie udalo czy nie. Jutro zrobie rano test :) dziękuje ze wypowiedzi i pozdrawiam.

Gość dziwie sieeee
Daj znac po tym tescie, dobrze? mam nadzieje, ze Ci sie uda...

Dam znac :) nie dziękuje :)

test ujemny :( ;(;(;(