Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opalona_20

JAK SPRAWDZIĆ CZY WYMIENIAJĄ LAMPY W SOLARIUM NA CZAS????

Polecane posty

Gość opalona_20

DZiewczyny pomóżcie. To wogóle da się sprawdzić??? Ostatnio byłam w solarium, do którego wcześniej nie chodziłam. Zapytałam kobiety, która tam pracuje czy wymieniają lampy, powiedziała, że tak, ale napewno tak samo brzmiałaby jej odpowiedź nawet gdyby ich nie wymieniali. Wydaje mi sie, że coś jednak jest nie tak, bo po 2 wizytach opaliłam się mniej niż podczes dwóch wizyt w moim solarium, które niestety jest nieczynne z powodu remontu. (lampy 160 wat + lampy na twarz 500 wat, bynajmniej tak mi powiedziano). PROSZĘ PISZCIE !!!

Gość ulalalatytrra
ja nie wiem jak to sprawdzic,ale skoro mniej cie opala to znaczy ze sa stare lampy.mam pytanie:czy po tym jak zeszla mi skora po solarce to to sie wyrowna??i jak dlugo mam odczekac od tego jak mi ta skora zeszla zeby moz znow pojsc na opalanie?/

Ja pracowalam w solarium i powiem ci tyle, ze odczytac czas zuzycia lamp mozna tylo za pomoca tego licznika (tam gdzie sie wlacza ilosc minut) ;) Stare lampy mozna poznac po tym ze \"ciepla nie daja\" ...mam nadzieje ze napisalam to w miare zrozumiale...

Gość gość
Pani która pracowała w solarium, zapewne wie czy stare lampy mają przebarwiony kolor na końcach w odcieniu ciemnej szarości ?