Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu789

Szybko rosnace włosy

Polecane posty

Gość lulu789

Co zrobic aby włosy szybko rosły , od dwoch lat zapuszczam włosy nie pare razy troszke podciełam i urosło mi moze z 6 cm , to mało , robiłam sobie nafta i nic nie pomagało , co zrobic ???pomozcie bardzo bym chciała miec włosy chociaz do ramion

Gość polecam płukanke z pokrzyw

Gość no coś ty
mi po 4 latch urosły włosy do tyłka, współczuję w takim razie i nie wiem co poradzić, bo sama nic nie robiłam z włosami, a po prostu same urosły

Gość kiiiila
Mnie też bardzo wolno rosną włosy, ale to chyba przez to , że końcówki się rozdwajają i dość często je podcinam. Choć muszę przyznać, że kiedy byłam w ciąży to rosły mi jak oszalałe. Zastosuj wyciąg ze skrzypu polnego, niektórym pomaga.

Gość Irvette1
Podobno olejek rycynowy jest dobry na te problemy, zwłaszcza z wypadaniem włosów, na rozdwojone końcówki , niestety ma tłustą konsystencję co będzie utrudniało aplikację, ale to i tak lepsze niż nic, trzeba cierpliwości i wytrwałości. Przeczytaj sobie w innych tematach. Jeśli masz ciemne włosy to dobrze jeśli nie źle, a to że ja mam zamiar je rozjaśnić i zapuścić tak jak ty, to przypadkiem się dowiedziałam że olejek rycynowy przyciemnia włosy. Kosztuje 2 zł. więc tanio, życzę ci żeby się tobie udało zapuścić włosy, dieta też by ci się przydała, witaminy z grupy B np. Biotyna są pomocne w tym przypadku ale nie w tabletkach tylko w pokarmie,apteczne bardziej szkodza niz pomagaja wszystko co miało by trafić do cery czy włosó w niestety nie trafia.. Pozdrawiam

Gość hkjhjh
mi się włosy nie rozdwajają i ich nie podcinam. za rok już będę miała do pasa a dwa lata temu miałam wosy do uszu

Gość hkjhjh
może właśnie dlatego, że nie używam suszarki, czasami kręcę na prawie suche włosy, śpię w mokrych i staram się używać dobrych szamponów. najbardziej jednak niszczy chyba włosy suszarka. bo użyłam już tyle farb w miesiąc i nadal mi się nie rozdwajają. aha, i nie czeszę włosów od razu po umyciu i często chodzę w kitce

Gość moze zbyt duzo podcinasz
a na porost włosów dobrze działa płukanie w wywarze pokrzywy