Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka79

SUCHA

Polecane posty

Gość lilka79

nie wiem co sie stalo. Nigdy nie mialam problemow z nawilzeniem w czasie seksu. A od 2-3 miesiecy jestem ciagle sucha. Seks zaczyna meczyc i bolec. W zyciu nie mialam takiego problemu. Dodam, ze moj ostatbni partner jest ten sam od 3 latb i nigdy tak nie bylo. co sie moglo stac?

Gość Użyj lubrykantu Łt 45
..mnie pomógł ..i jest ogólnie dostępny bez recepty..naprawdę warto.

Gość gość
moze tez byc Durex albo KY albo zwykly zel do USG

Gość lilka79
pewnie tak zrobie. Bo inaczej seks to cierpienie:( Ale dlaczego? Czy sa takie fazy w zyciu? A moze ot jakies hormonalne zaburzenie?

Gość Ceres Kielecki
na suchość najlepszy.:) A ile witamin ma :-p

Gość lilka79
ale ja bym wolala naturalny lubrykant:) Tak jak zawsze kiedys:( Nigdy nie sadzilam ze to takie przykre uczucie. Chce ci sie bzykac, jestes podniecona a jak on sie zaglebia to czuc kazdy ruch ja papier scierny - katastrofa! Mam dola. Nigdy o tym nie myslalam, ale od czasu jak to sie zaczelo to przy kazdym razie zaczynam juz myslec tylko o tym czy znow bede sucha. kicha!

Gość gość
bierzesz tabletki? Jesli tak to jakie i od jak dawna? Robilas badania na poziom hormonow? Masz ostatnio klopoty ze zdrowiem...przebyte choroby , narazona jestes na stres moze? To wszystko moz ebyc powodem Twojego problemu...

Gość lilka79
pigułek nigdy nie bralam. Hormony robilam pol roku temu - wszystko w normie. Stres chyba nie, wlasnie nie mam pomyslu na przyczyne. bad ogolne lekarskie robilam miesiac temu do pracy. Tez OK Dziwi mnie, ze taki problem pojawil sie tak nagle, niemal z dnia na dzien i utrzymuje sie od 3 miesiecy. Czy to zdrowie czy psychika?

Gość gość
wyczytalam w necie, moze Ty tez poszukaj:przyczyny suchosci: * Zmiany hormonalne* Okres menopauzy* Przyjmowanie doustnych środków antykoncepcyjnych, antybiotyków i niektórych leków* Okres po porodzie* Okres karmienia piersią* Używanie tamponów * Używanie prezerwatyw* Stres, problemy, napięcie, niepewność* Nadmierny seks* Niewłaściwe pobudzanie seksualne* Niewłaściwy partner* Problemy w związku* Brak popędu seksualnegojak nic ci nie pasuje to skladam broń:D Musisz powiedziec to swojemu lekarzowi....

Gość lilka79
hi hi, par punktow na pewno pasuje, kazdy by w tej liscie cos znalazl. Partner mnie kreci - jak zaczynamy to czuje sie na maksa podniecona, serce mi bije, sutki stoja, plamy na dekolcie itd ale to niestety nie przeklada sie na wydzieline:( Dziwne

Gość gość
przedlurzaczku 👄. Chyba intensywniep racujesz bo cos rzadko wpadasz na kafe. Ja tylko wieczorami siedze, dopoki nie padne i chyba wlasnie padam:D

Gość gość
przyslij:DChyba zaloze Ci topik pt: Przedlurzku, nie pracuj tyle..jako konkurencje dla Chochlika:DAteraz spadam spac, dobrej nocy 🖐️