Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długopis

dobry sklep zielarski w Gdańsku??

Polecane posty

Gość długopis

Gdzie jest?

Gość gość
A zobacz ofertę mieszanek ziół, którą znajdziesz na stronie pod adresem www.cholegin.pl Sklep cieszy się dobrymi opiniami, uzyskał nagrodę „Diabetyka” i ma naprawdę w ofercie wiele mieszanek ziołowych o naturalnym składzie. Osobiście polecam!

Gość gość
Po goleniu miałam sporo podrażnień, takich małych i pomogło smarowanie olejkiem do ciała. Mam olejek natureandme.eu/index.php/polish/kosmetyki-dla-kobiet/olejki/olejek-do-ciala-i-do-masazu-z-ozonem-100-ml.html. Polecenie do tego produktu dostałam od znajomej masażystki, która normalnie w pracy używa. Dobrze się wchłania, to na pewno i właściwie niczym później już nie trzeba uzupełniać higieny. We włosy też wcieram zamiast odżywki. Jest taki efekt rozjaśnienia można powiedzieć. Następnego dnia po zastosowaniu oleju ranki się mocno wygładzają, nic nie widać. Jeden z lepszych produktów w mojej kosmetyczce. Daj znać, czy c***asuje podobne rozwiązanie.

Gość gość
Jeżeli chodzi o sklep zielarski online to warto wejść na tą stronę www.dobrezrodlo.wroclaw.pl. Sklepik ma strone na Allegro i można też zamawiać w ten sposób. Od lat jestem wielką fanką herbatek ziołowych, suplementów na bazie ziół a u nich mam wszystko w jednym miejscu.

Gość gość
Ni trzeba jechać aż do Gdańska, żeby trafić do dobrego sklepu zielarskiego. Ja korzystam z usług sklepu internetowego z możliwością wysyłki www.dobrezrodlo.wroclaw.pl . Znajdę tu zioła na odchudzanie, ziola dla dzieci, na pęcherz, serce, kości, stawy. W tym sklepie zielarskim znajdziemy też soki, zdrowa żywność, naturalne mydła i kosmetyki.