Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominialam...

Zapomniana pigulka

Polecane posty

Gość zapominialam...

Od poł roku przyjmuje Jasmine. Wczoraj wieczorem zapomnialam wziac pigułke...przyjełam ją przed chwilą 16,5 godziny po czasie. Była to 8 pigułka z nowego opakowania ( w zeszly piatek zaczełam). Pytanie...co robic. To mi sie zdarza pierwszy raz. Ulotka mowi o dalszym przyjmowaniu o normalnej porze...ale czy nierobienie 7 dniowej przerwy rzeczywiscie jest konieczne? No i jak teraz wyglada kwestia dzialania? Jestem zabezpieczona czy nie?

Gość zapominialam...
okazuje sie ze nie zapomnialam...tylko teraz nastepny klopot, bo wzielam nastepna pigulke za wczesnie...zaraz zwariuje...

nie martw się:) Ja właśnie też zapomniałam przed wczoraj tabletki,zorientowałam się że dostałam okres,byłam w takim szoku,bo po pierwsze ze tak szybko okres dostałam(zawsze w 3 dniu przerwy) a po drugie,że własnie zapomniałam,niby wiem co robic w takiej sytuacji,ale wystraszyłąm sie i doarzu zaćma umysłu:/ ja robie 7 dniowa przerwe pomimo ze spóżniłam tabletke 20 godzin.A ty skoro wziełas za szybko to po prosto bedziesz miała szybciej przerwe:)

Gość zapomniałam...
przeczytaj 2 posta - okazalo sie ze nie zapomnialam...