Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajja

najdziwniejsze nazwiska

Polecane posty

Gość Brzechwa
- Kupicha -Wozignój -Ojczenasz -Warczygłowa -Nieruchalski -Pierdzioch

Moja sąsiadka: Katarzyna Korcipa, Właścicielka spożywczaka w Białymstoku: Ewa Wydymana(wpiszcie sobie na zuumi.pl) I najlepsze: stały klient Edward Pogońdziada;))

Znajomy opowiadał mi kiedyś o nauczycielce (a może już wykładowcy na studiach?), która nazywala się... Kopała - Członka :D

Gość a terrazz jjaaa
Jajecznica Kupicha Zimnawoda Bolibrzuch Kupeccy Macioch Stodup Cipa Fiut Fiutek Fulneczek Skorwider-Skiba Bąder

Gość Motylek887
Jejku masakra !!

Gość uuuiiop
Fiut (forma żeńska: Fiut/Fiutowa/Fiutówna; liczba mnoga: Fiutowie) - polskie nazwisko. Na początku lat 90. XX wieku w Polsce nosiło je 1211 osób. Znani nosiciele * Aleksander Fiut - polski historyk literatury, krytyk literacki, eseista * Walenty Fiut - polski olimpijczyk * Adam Fiut - polski aktor

Gość Hyhy
Goryl,Muciuś,Ojdana

Tescia jedna siostra po mezu Drabina a druga po mezu Kielbasa

Gość vaapu
Mój tato, kilkadziesiąt lat temu miał w wojsku kolegę o wdzięcznym nazwisku Archibald Łoś. :)

a- i jeszcze koleżanki z podstawówki: pierwsza Ślimak druga Skorupa swoja drogą fajne babki

Gość marvina
Szukam osób o nazwisku LEONIDOW proszę o kontakt meilowy.Pozdrawiam

Gość beben
U mnie na studiach jest jedna dziewczyna ktora sie nazywa Anna Doruch ale co najlepsze jedna babka zawsze czytała najpier nazwisko a potem imie zdrobniale. Czytala tak az do pierwszych cwiczen z nami kiedy czytala: Bębenek Krzysiu Bytkowski Grzesiu i doszla do niej: Doruch Ania (przy czym chyba ze zdziwienia zaciela sie co wyszlo do ruchania) :/ dziewczyna troszke zbladla ale mowila ze czasem koledzy tak zartuja niesmacznie. od tego czasu babka czyta imie normalnie i potem naziwsko. oprocz tego pracowala ze mna w banku kobieta Romana Fiut. Ale miala zawsze problemy bo dyrektor kazal sie przedstawiac klientom najpierw nazwiskiem a potem imieniem, a Fiut Romana nie odpowiadalo jej wiec przedstawiala sie inaczej :/ A jeszcze jest u nas sklep ktory prowadzi facet o nazwisku Piątek a nie dawno ozenil sie z babka co uczyla u nas w LO wfu i nazywala sie Sobótka. Ale wziela nazwisko po mezu ;) znam jeszcze naziwska: Pasibrzuch, Piździk i Zorba (ale jest polakiem) :)

Gość enddddddddd ja
Mariola Szatanek Maria Stanik Krystyna Ruchalska

Gość
Marzena Pękała, moja nauczycielka z matematyki nazywała się Opaska, z wf-u Mrugała, inna w zastępstwie Kwiecień, nauczyciel z prac ręcznych Cebula, młodzież mówiła na niego szczypiorek, Mirka Krok, Andrzej Operacz, Ania Bicz, Jakub Jabłonka, Andrzej Staś( największy łobuz w klasie).

Gość
Nauczycielka z polskiego Kastarynda, Kasia Prokopeczko, Małgorzata Kik.

Gość
Beata Droższcz( ona znęcała się nade mną).

Gość wolejszo
Nadzieja Pociapana (pierwsze to imię, a drugie to nazwisko) wójek mi opowiadal hihi, ze studiowal z babką ktora tak na sie nazywala

Gość gta sa
Słyszałem takie nazwizka: gupigatek, monduła, seniors,gapiguła. :):)

Gość gta sa
a ja spotkałem takie osoby które miały na nazwizko : karczowan, gedulański, szmajdzinska, świniarska, fiutowa

Gość juleK.
najśmieszniejsze moim zdaniem : Fiut,Wyruchała,Paciorek spotkalam sie z tymi nazwiskami i byl taki polew xDDD Pani czyta na lekcji obecność nowa klasa i dochodzi do litery Fi takie cos : AaaaLeksaaandra Fffff no niech to Pani wykrztusi!!! FfffiuT.! a cała klasa w śmiech.! xD albo nasza dyrektorka ma na nazwisko 'Wyruchała' i ma 6 dzieci xDDD

Gość Brunetka XD
a ja mam na nazwisko STÓJ ..ludzie w okolicy przyzwyczajeni ale jak poznaje kogos nowego to sie wstydze jak mam na nazwisko

Gość o jeny jeny
Klapipucha i możecie wierzyć lub nie - moja szefowa!!!!;/;/ porażka co?

Gość jutka720
kolezanka mojej mamy sie nazywa Barbara kupcia-bum xD