Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajja

najdziwniejsze nazwiska

Polecane posty

jakby to napisać, żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi a kafe nie wygwazdokwało PIZ...DO...ŁAP

Gość Lolcia252
Ja słyszałam Dokurwo Jacek i Chujeba Elżbieta

kamil atlas-kolega z liceum łukasz skwarek-kolega ze podstawówki tomek musiał-z podstawówki violetta guga-z liceum ewa blajda-ze studiów asia młot-ze studiów krzysiek topór-znajomy mikołaj święty-kuzyn mojego kolegi ludwika szopa-znajoma ewelina piszczek-znajoma jacek kozak-znajomy moja sasiadka, jako panna-kucharzyszn, po mężu kucharska koleżanka,panieńskie-panek, po mężu ojdana norbert dawid- osoba z którą jestem w związku

Gość a propo
dziweńko taka pani doktor fiut-żygadło - to moja koleżanka z domu czupryn dzik głodzik-też p, doktor ałolepsza-też lekarka ewa szpara ewa gnojek kondolewicz wszystkich znam osobiście :)

Gość mikanela
Kutaszewicz- kolega z pracy :)

Gość anonim-ka89
ze mna do szkoły chodziła taka dziewczyna co się nazywała: Aneta Ciota

Gość z tymi czatami to masz
Ja znam Pana o nazwisku Wozignój :D

Gość haf
Mojej kolezance odbieral porod lekarz o nazwisku Bocian. W szkole sredniej mialam kolezanke tez Bocian a wuefistka byla Zaba.Znam ludzi :Gniadek , Maciora ,Soliwoda, Koczkodan

Gość znam kilka dziwnych nazwisk
beata ruchała, (wg mnie masakryczne nazwisko! :-O), adam mazgaj, renata posłuszna i jej brat arek posłuszny, robert kwadrans i narzeczeństwo- ona o nazwisku Miętek, jej facet Miętus :D

Gość bartek796
a moja dziewczyna ma na imie magda a na nazwisko magdziarz i to jest najlepsze ze jest z mirowa

Gość fan2345
znam Martyne Marie Mosiolek , bedzie grac w ciacho 2 . super dziewczyna gdyby nie to , ze ma wielkie oczy po... , duza szczene , wielkie zeby jak u doroslego zdrowego konia, niezbyt inteligentna ale bardzo blyskotliwa. moj kolega z nia byl i nie poleca bo jeczy.lubi mode z Placu SW.Jacka w Czestochowie. ma tez bardzo gustowny samochod w pieknym kolorze nadwozia. polecam film i ta wschodzaca gwiazde polskiej estrady !

Gość marchewa i ziemniak
razem pracują

Gość yukkari
Moje ulubione: Marchewka, Łubianka, Łoś, Padło, Ciota, Kura, Kogut, Lis, Lisica, Patyk, znam też Marcina o nazwisku...Marcin, a pani Fiut uczyła mnie rosyjskiegi

Gość Sandomierzanka
Gamoń Fiut - Żeby było śmieszniej, na imię ma Romana W jednej klasie - Musiał i Niechciał pod rząd ;d Kutek - nauczyciel wf-u. Albo dobre... Mama podwoziła moje koleżanki do domu i takie coś "- No i wtedy Kutek powiedział... - Czemu go przezywacie?" xD Dużo słyszałam, teraz nie pamiętam.

Gość bbe
Baśka Beśka- Beśka to moje panieńskie nazwisko, nie było osoby która pierwszy raz je usłyszała i prosiła o powtórzenie a często przeliterowanie.

Gość klaudia=***
wyobraście sobie anna seksualna kamil obrzydliwy karolina homo klaudia wyjebana karol dupnik kto ma takie nazwisko to współczóje pozdro =**

Gość Czyński
- Nieruchalski - Spurtacz - Warczygłowa - Andżelika Ojczenasz

Gość weź ty
jest taka doktorka Smaczny-Bąk :classic_cool: