Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara eminencja zachwytu

bol

Polecane posty

Dziewczyny powiedzce mi czy bol jajnika swiadczy o nadchodzacym okresie??? Dodam ze nie chce aby nadszedl .Czy bedac w ciazy na samym poczatku tez tak mialyscie.Okres mam dostac jutro a mnie jajnik pobolewa od trzech dni

Gość jesteśmy w takiej samej syt
tylko ze ja @ mam na 2 a do 3 dni bolą mnie jajniki tzn prawy o wiele mocnije. Oby @ nie było :D

Gość agula32
Dla pocieszenia mogę wam powiedzieć że jak was boli tak jak przed opkresem wcale nie musi oznaczać że zbliża się@ .Bo na początku ciąży zawsze tak jest.Zyczę wam abyście nie dostały@,bo nie chcecie prawda?

Gość jagoo
moze to byc takze zapalenie jajnika lub oznaka jajeczkowania

Gość inka58
Witaj Szara Eminencjo, z tym bólem jajnika to różnie bywa, ale jak wiesz ból zawsze o czymś świadczy. Mnie w ciąży w pierwszym trymestrze bolał lewy, a mój ginekolog oznajmił mi, że to normalne na początku. Jajnik boli, gdyż nadmiernie produkuje hormony. Jeżeli masz wątpliwości, to zrób sobie test. A tak w ogóle to zaobserwuj swoje piersi. Powinny stawać się większe, obszerniejsze i co najważniejsze, zwiększa się i ciemnieje obwódka sutków-bardzo widoczny dowód, że okresu z pewnością nie dostaniesz przez najbliższe 9 mies.Pozdrowionka!!!

Chej dziweczyny okresu nie mam.Poczekam jeszcze dwa dni i zrobie test chyba ,że nadejdzie@ to w tedy nie