Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieśmiałek

Chiba wiosna przyszła

Polecane posty

Gość Nieśmiałek

Ło matko-dzisiaj widziałem pannę w biodrówkach w krótkiej kurteczce. Ze spodni wystawały jej stringi- przecudowny widok. Podnieciłem sie bardzo-nie wiem moze jestem jakimś fetyszystą, ale bardzo podnieca mnie widok kobiecej bielizny (na niej samej) niby to niechcący wystającej (a moze i z premedytacją-nie wiem). Jestem ciekaw co nasze drogie panie wymyslą w tym roku. Od kilku lat panie odkrywają coraz więcej. Nie powiem podoba mi się to i jest podniecające. Pępuszki, stringi wystajace z biodrówek, biustonosze wydzierające niesmiało spod koszulek itp. Jestem ciekaw co w tym roku ???? Za parę lat zaobserwujemy prawie nagie panie na ulicachz zakrytymi NORKAMI i przysłoniętymi BRODAWKAMI. Co z tego skoro mogę tylko popatrzyć-bo nieśmiałość nie pozwala na nic więcej. Tak sobie napisałem taki wątek, żeby się z WAMI (Drodzy czytelnicy) podzielić swoimi obserwacjami.

Gość dj kosmyk
ja tez nosze damska bielizne i podnieca mnie to.jak chcesz mozemy sie spotkac ty bedziesz patrzył i sie onanziował.Co ty na to? Pozdrawiam Zbyszek

Gość Ale niezłe teksty
Jeden niedojda, drugi pedał, a trzeci namawia do gorzały-NIEZŁE TOWARZYCHO. A może by tak podejść, przedstawić się, zapytać czy mógłbyś zaprosić na kawę ??? Jak nie to trudno, nie znasz jej-może już nigdy jej nie zobaczysz. WARTO SPRÓBOWAĆ.

Gość dj kosmyk
Jade na recznym pod kanarów sprawdzajacych bilety.:classic_cool:

Gość Stary Dziadu
Niektore baby to lepiej zeby nie nakladaly biodrowek, najlepiej to zeby wszystko zaslonily, bo jak patrze na te pasztety to potem mi sie koszmary snia.