Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi

żonka wyjechała

Polecane posty

wesolka no wlasnie poczatki ehhhj :( zeby glupoty nieprzychodzily do glowy kamien z serca dobre :d to jest chyba rozwiazanie na pierwszy tydzien hmm tylko niemoge dzieci

o cholera...rzeczywscie mam podanego maila...:P zaraz musze to zmienic.... ale moj nie widnieje przy mojej ksywie.... dzieki,ze mi to uswiadomiles:D wiesz,maila zawsze mozna skasowac,ale zastanawiam sie czy zonka by sie nie denerwowala,jakby ci jakies obce baby na koma dzwonily...

Gość wesolka
po tygodniu jak juz przywykniesz bedzie lepiej:Pna razie takie odstawienie narkotyku:)

Gość wesolka
no wlasnie:>mysl o zonie i wykasuj ten numer gg :>:>:>zeby sie nie musiala denerwowac:>

Gość wesolka
hehehehehe ano sie zacznie:P:P:P

hmm..to ci sie super trafilo..lepiej nie naduzywaj jej tolerancji :D mi sie wlasnie zawsze marzyl koles,ktory nie bedzie mnie zamykal w zlotej klatce...marne szanse na takiego :P a tak jeszcze do tematu,to wierze,ze cie to czekanie uszlachetni...:>

Gość wesolka
nie napisze bo mialbys moj numer gg:P?:P:P:P i moj facet focha by szczelil:P o twojej zonie nie wspomne:>:>:

ojj Madzia jakbym nap[isal co w zyciu narozrabialem to byscie mnie opsmarowaly ale kazdy popelnia bledy tylko pytanie czy sie na nich uczy a zonka pozwala na wiele ale musze jej mowic . jest zazdrosne ale ... wie ze niektore rzeczy sa zabronione w zwiazku :) zawsze moze sie spakowac i wyjsc (oj to by bolalo )

taa..ja juz po samym sposobie w jaki piszesz widze,ze niezly z ciebie gagatek :P no normalnie powinienes ja po stopach calowac,ze taka cierpliwa...siuper trafiles:) tylko zazdroscic:) ja raczej jestem z tych co jak sie da im powod to odchodza i nigdy nie ogladaja sie za siebie:P choc kto wie,czy teraz \"na stare lata\" byloby mnie na to stac...:)

Gość gosia707
daniel wiesz... a mi to sie wydaje ze zonka tak predko nie wróci,niby 2 miechy ale złapie robote, kase zacznie zarabiac to ją wciagnie ten biznesz i rzadza pieniądza... oj juz tak było nie raz, oj było....

dziwne...mi jak raz na 2 tygodnie jakis syf podesla to cud...

co ty....bedzie tesknic do dzieci i bankowo wroci....no chyba,ze jakiegos gacha pozna:P a dzieci bardzo male macie?

Gość gosia707
róznie bywa.... w sumie od matki zależy... ale ja to bym chciła gdzieś pojechać -może być 2 miechy a może i wiecej.... zarobić kapuchy no i wogóle poszaleć a nie w tej nudnej smutnej zimnej polsce.... .........az sie rozmarzyłam... moze jakas grecka wyspa?

jestesmy razem 9LAT PO SLUBIE 6 . 2 DZIECI BARDZO DUZY DOLEK W UCZUCIACH ALE OSTATNIE 2 MIECHY PRZESZLY MNIE SAMEGO , NORMALNIE COS DZIWNEGO ZAKOCHALEM SIE 2 RAZ W NIEJ HMM NORMALNIE RZECZY KTORE BYLY ZAWSZE TABU POSZLY JAK SPLATKA , MORMALNIE EUHH A W LOZKU OJJJJ ZLY TEMAT ZNOWU SOBIE MADZIA O MNIE POMYSLI :) EHH WKONCU DZIECI ZASNELY :) SYNEK ODPADL A CORCIA COS TAM SPIEWA :D HEHE :)

Gość ty małpiszonie
:P

ja zle pomysle?? szczerze mowiac tez ze mnie gagatek...nie wiem czy bym ciebie nie przyprawila o rumieniec:P w zwiazkach to chyba tak jest,ze raz lepiej raz gorzej:D najwazniejsze,zeby trwac.... a cio?zdarzaly sie skoki w bok??:>

DO GOSIA : NIE DA RADY ZA DUZA KONTROLA . MAM TAM ROIDZINE I ZMIENIA SIE Z MOOJA MAMA WIEC NIE BEDZIE MOGLA DLUZEJ :) A JA ZAWSZE MOGE DZIECI DO KUZYNKI NA SOB I NIEDZIELE I Z KUZYNEM CO TYDZIEN JEZDZI JECHAC DO NIEJ :) A TAKIE RZECZY JAK PISZESZ TO PRAWDA DLATEGO ZASTANAWIALEM SIE POL ROKU CZY MA JECHAC

Gość gosia707
to szcześciarz z ciebie Daniel -z tego co wypisujesz to żyć nie umierać!! zebyś sobie nie pomyślał ze ja tak byle tylko na przekór wszystkim.... tylko mi chodzi o to ze fajnie by tak było wyjechac.... tzn. teskno mi bo sama zawsze "robocze wypady" na wakacje robiłam i juz mi teskno za nową przygoda... wiec moze patrze troche z zazdroscią.... moze... ze wy tacy szczesliwi zakochani... -no ale w rozące -ale co nas nie zabije to nas wzmocni!!

powiem ci ze jak na tatusia dwojki dzieci,to mlody jestes... a teraz gorsza wiadomosc-widzialam wiele kobiet pracujacych za granica...nawet spotkalam sie z takim tekstem ze \"powyzej tysiaca km malzenstwa sie nie licza i to nie zdrada\"...niektore kobiety dostawaly normalnie wscieklizny macicy...ale byly tez porzadne,nawet takie,ktore nie chcialy wypic piwka wieczorem dla rozluznienia...mysle,ze taka mloda kobieta,jak kocha i ma takie male dzieci to tez bardzo teskni i szybciutko wroci:D

hmmm zaczynacie mnie dolowac powoli kurcze wlasnie jest jedno ja zyje z przekonaniem (mialem takie kiedys towarzystwo) ze kazda kobieta facet musi kiedys zdradzic ? nawet jak mocno kocha pozna kogos nowego albo piwko jak pisze mroowa ojjjj zle jest :(

bzdura....ja znam mnostwo dziewczyn ktore po piwku jeszcze bardziej sa na \"nie\"...:D wiekszosc zameznych i kochanych kobiet nie ma ochoty zdradzac,skoro piszecie sobie slodkie sms\'ki,to w sumie to w niej powinno rozbudzac uczucia...mowie ci,takie przerwy naprawde czesto duzo robia dobrze dla zwiazku....zona mojego kuzyna pojechala raz do niemiec do pracy na 2 miesiace..i to byl ostatni raz,bo powiedzial,ze juz wiecej jej nie pusci-dzwonil codziennie,zeby wracala,malo jajka nie zniosl...druga strona lusterka jest tez taka,ze kiepsko radzil sobie z dziecmi,a zonka zawsze go rozpieszczala:P tak,czy siak zrozumial,ze bez mu ciezko i teraz super sie im uklada:D

Gość gosia707
ale baby to świnie! -ja tez hhehe :-) ty tu przylazłeś zeby sie odstersowac, zapomnieć, ku pocieszeniu od innych a my wredne babska gadamy ze onz zdradzi, ze szybko nie wróci.... nie ładnie z naszej strony ale takie juz jesteśmy.... to co... gdzi tym razem na wakacje???

hihih...jestem z toba....bankowo bedzie dobrze:D a teraz uciekam,bo szykuje sie impreza:D trzymaj sie i pisz czesto do zonki,zeby czula,ze ci zalezy i czekasz:D

Gość vigikcfyffiiyh