Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lambada

Nuda w zwiazku

Polecane posty

Gość Lambada

Jak walczycie z nudą w związku? Ja jestem juz z chłopakiem 3 lata i ostatnio jakoś nudno się zrobiło. Zastanawiam się jak go rozruszać i sprawić żeby znów było goraco w sypialni? Macie jakieś propozycje?

może trzeba podkręcic kaloryfery ;)

Załóż mu na szyję obrożę i obij pejczem,rozruch gwarantowany!

Wprowadzcie troche zabawy.....takiej typowo dziecinnej zabawy do waszego związku na codzień i w sypialni!!! To pomaga dzieje się coś nowego a zarazem jest przy tym dużo zabawy i radości!! Polecam!! dodatkowo może czasem jakaś....bita smietana, truskaweczki....kostki lodu....itp. ale najważniejsza jest zabawa i uśmiech an codzień!! Dajcie sobie troche dziecinnej radości i wygłupów i powinno byc OKI!!

Gość koobi
...a co ja mam po 13 latach powiedziec? :-0

To samo co wyżej!! Nie ważne ile lat jesteś z kims w związku czy 3 czy 13 czy 30 nawet!! Kazdy ma w sobie coś z dziecka i każdy jest w jakims stopniu dzieckiem!! I zawsze w domowym zaciszu można sie troszke powygłupiac i stac sie chociaż na chwile właśnie 13 latkiem!!

skoro lubisz takie\"sporty\" to powodzenia!!! Ja myslałem o bardziej norlanych sprawach ale chyba pomyliłem sie....... no cóż zdarza sie ale skoro to Cię podnieca to ......powodzenia!!

Gość podszywaczy nie widziałeś
????????

Gość podszywaczy nie widziałeś
Ja jestem kimś lepszym ;-otylko nie rozumiem co mnie trzyma na tym topiku - to chyba mesmeryczny magnetyzm podszywaczy, już nie wiem co popieram a co potępiam, chyba (jak co wieczór) umieszczę sobie w odbycie pestkę avocado wykradzioną ze śmietnika mojego sąsiada - barona SLD w świętokrzyskiem.:classic_cool:

Gość Lambada
Cholerni podszywacze. Tego glupiego tekstu wyzej nie napisałam. dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam

Gość Lambada
Mój ojczym pracuje w stacji kontroli lotów kosmicznych, zajmując się sprzedażą detaliczną wibratorów o napędzie atomowym wyprodukowanych przez NASA. Kiedyś zajebał jeden i tak się na nim gibałam, że popękały mi ścięgna w kolanach. Teraz pełzam niczym ślimak polerując swym kapskiem linoleum na podłogach w domu starców "Senior" w Kałopircach Dolnych.:o