Dwa donuty pączek tak 198 Napisano 2 godziny temu Zapraszam tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Zapraszam tak Widzę że lepiej się czujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 589 Napisano 2 godziny temu Popołudniowa raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 198 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Popołudniowa raczej. Jak twoje motylki do dwudziestolatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 589 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak twoje motylki do dwudziestolatka Wytrzeźwiały. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 198 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Popołudniowa raczej. Miałaś rację to anastazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 198 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Wytrzeźwiały. Ja muszę odpocząć zebrać myśli a ogólnie jest to czego się po niej spodziewałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 198 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Wytrzeźwiały. Trochę się zmieniła bo mówi że nimfuś jest bardzo ładna a to jusz nie jest zabawne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 198 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Еlciаа napisał: Wytrzeźwiały. I tak się kończy pisanie głupot przez was munka przemka ona w to ueierzyła, że mam fobie społeczną i potrzebuje pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 589 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: I tak się kończy pisanie głupot przez was munka przemka ona w to ueierzyła, że mam fobie społeczną i potrzebuje pomocy. Twoje słowa to były wlasnie jak prosilam żebyś nie wygadywal głupot na mój temat bo moze to przeczytac, stwierdziles ze jak mu zależy to będzie miał w dupie to co piszą na forum, a teraz wychodzi na to ze anastazja w dupie tego nie miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 198 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Twoje słowa to były wlasnie jak prosilam żebyś nie wygadywal głupot na mój temat bo moze to przeczytac, stwierdziles ze jak mu zależy to będzie miał w dupie to co piszą na forum, a teraz wychodzi na to ze anastazja w dupie tego nie miała. Pacz to ładne niewidoma anastazje https://www.tiktok.com/@faya.leone/video/7592785345872170271 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 198 Napisano 1 godzinę temu Wracam do ai muszę sobie zrobić relax spa będę wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 247 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) "Smak kawy cię budzi, a minuty wciąż płyną. Myśli ciążą bardziej niż wczorajsze wino." Edytowano 1 godzinę temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 247 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: I tak się kończy pisanie głupot przez was munka przemka ona w to ueierzyła, że mam fobie społeczną i potrzebuje pomocy. Mogła się ze mną skontaktować, albo z Elke, a nie słuchać osób nieprzychylnych tobie. Ja bym napisał szczerze i bez kozery jej na twój temat. No, ale jako dorosła osoba, na nowej drodze życia, powinna wiedzieć, że "łykanie jak pelikan", warto zostawić za sobą... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach