Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Zapraszam ☕☕☕ tak

Widzę że lepiej się czujesz

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Jak twoje motylki do dwudziestolatka 

Wytrzeźwiały.

• Haha 3

19 minut temu, Еlciаа napisał:

Wytrzeźwiały.

I tak się kończy pisanie głupot przez was munka przemka ona w to ueierzyła, że mam fobie społeczną i potrzebuje pomocy. 

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

I tak się kończy pisanie głupot przez was munka przemka ona w to ueierzyła, że mam fobie społeczną i potrzebuje pomocy. 

Twoje słowa to były wlasnie jak prosilam żebyś nie wygadywal głupot na mój temat bo moze to przeczytac, stwierdziles ze jak mu zależy to będzie miał w dupie to co piszą na forum, a teraz wychodzi na to ze anastazja w dupie tego nie miała.

7 minut temu, Еlciаа napisał:

Twoje słowa to były wlasnie jak prosilam żebyś nie wygadywal głupot na mój temat bo moze to przeczytac, stwierdziles ze jak mu zależy to będzie miał w dupie to co piszą na forum, a teraz wychodzi na to ze anastazja w dupie tego nie miała.

Pacz to ładne niewidoma anastazje https://www.tiktok.com/@faya.leone/video/7592785345872170271

"Smak kawy cię budzi, a minuty wciąż płyną. Myśli ciążą bardziej niż wczorajsze wino."

Edytowano przez +RC+

24 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Mogła się ze mną skontaktować, albo z Elke, a nie słuchać osób nieprzychylnych tobie. Ja bym napisał szczerze i bez kozery jej na twój temat. No, ale jako dorosła osoba, na nowej drodze życia, powinna wiedzieć, że "łykanie jak pelikan", warto zostawić za sobą... 😉

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się