Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkl

sny

Polecane posty

Gość pkl

czesto sni mi sie ze biegne na czworakach .zaczynam szybko biec potem schodze coraz nizej potem biegne jak zwierz a potem odbijam sie i sune w powietrzu niezapomniane wrazenie .polecam!!!!!!!!

Gość żbikowa
oooo kiedyś tez mi się tak sniło, ze byłam pumą ;) i tak szybko, szybko biegłam....super

Gość ///
:O

Mojej siostrze tez jak sie sni ze lata to żabką, mi z kolei się śni że się rozpędzam o odbijam wyciagam rece do przodu i lece, ale nie macham ani nic... :)

Gość pkl
naprawde bieg jest super a ostatnio zwróciłam uwage na to ze we snie uczestnicze w zyciu kulturalnym chodze na wystawy do teatru itp a w normalnym zyciu mam takie braki

Gość żbikowa
wogóle to opowiedzcie jakies najdziwniejsze swoje sny..mi kiedys się sniło, ze mnie cała gołebie "obkupkały" ale tak zupełnie, byłam cała w tym łajnie, tylko oczy było widać, a pózniej poszłam na jakąś polankę, padłam pod krzyz który tam stał, zaczewłam sie modlić i to wszystko zew m nie zniknęło... zresztą duuużo mam takich pokręconych

Gość żbikowa
to może ci rekompensuje w snach tego, tego czego brak w rzeczywistości, na to wyglada

Gość pkl
a mnie sie ostatnio sniło ze zauwazyłam kieszonke na skórze mojej piersi otwarłam ja a tam pod skórą kłebiły sie biale robaki to bylo okropne

Gość żbikowa
to jakiś niedobry sen :( może jakas choroba...oby nie...a sprawdzasz w sennikach??

Gość żbikowa
setunia-> kolejna?? no niezle...heheh

bomba to pewnie przez ta reklame sami swoi zbikowa co kolejna ano :D ale to nie byl jakis tam koszmar ale wtedy tez mialam jeden sen taki ,mistyczny troche:o

Gość pkl
czasem sprawdzam w senniku bo nie mam w domu(choc moge sprawdzic w necie?!) .uwielbiam snić ,nieważne co ,mam bardzo rozbudowane sny ale najbardziej denerwuje mnie to że jak zostaje gwałtownie obudzona to zapominam sen choc wiem ze coś mi sie sniło.najlepiej zjesc cos ciezkiego na noc np.frytki a ja mam sen gwarantowany

Gość żbikowa
słyszałam, taki zabobon, ze jak po przebudzeniu spojrzy sie w okno to sie zapomina sen...

Gość żbikowa
setunia.... no kolejna żonka ;) troche juz ich było ale to musiał byc straszny koszmar...:P

Gość pkl
setunia ty to sie nudzisz zawsze w weeknd widze cie na forum

pkl a ty kim jestes ze zawsze mnie widzisz w weekend widocznie tez zawsze w weekend tu nudzis:D nie mam w tej chwili innej opcji wiec jestescie na mnie skazani:P

Gość pkl
masz racje tez sie nudze i tez nie mam innej opcji ale to milo spotkac kogos znajomego

pkl a jaka ja jestem Twoja znajoma???????? :) znamy sie?????? tylko z czytania chociaz ja nie wiem czy cie znam bo nie wiem jaki masz nick czarny jesli go posiadasz;)

Gość pkl
nie denerwuj sie rzeczywiscie jestes znajoma z czytania a ja mam tysiace nicków takich chwilowych ukrywam sie przed starym

Gość pkl
setunia tak jest ze jak zaczynam jakis temat to ty zawsze sie pojawiasz

Gość pkl
mezem on mnie sprawdza jak siedze sama w domu czy aby na jakims forum nie wdalam sie z kims w rozmowe na temat masturbacji a zreszta uwaza kafeterie za totalny idiotyzm

Gość pkl
na piwku na piwku

no to on tak co tydzien na piwko a ty wierna czekasz na niego i jeszcze sie maskujesz na kafe a skad on bedzie wiedzial co ty pisalas :D

Gość pkl
nie wiem mam uraz bo kiedys rozmawialam z jakims gachem i po pijaku wyslalam mejla z jego skrzynki i gach przyslal mi odpowiedz na jego skrzynke to byla zenada musialam sie tlumaczyc dlaczego rozmawiam z obcymi o przyslowiowej masturbacji traumatyczne przezycie