Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

oj z desti ja nie miałam prawie zadnego kontaktu takiego bardziej prywatnego a...kiedy my się wreszcie umówimy na amfetaminkę? chyba ze wolisz na cafę:P

Heri:D to Ciebie tez nie bylo na tym spotkaniu??????? moze byc to i to dopiero bysmy \"kopa mialy\" po takiej mieszance:D [cholera mialam isc }:o

ej siedź tu i nigdzie nie idź!! nie, ja nie byłam na spotkaniu, myślałam ze jako jedyna ale widzę ze jednak nie a ty jestes w moim wieku mniej więcej? szkoda ze daleko mieszkasz odemnie:P

heri a ja bylam pewna , ze ty tam bylas:D ale chbya na spotkaniu byl tylko stic z bialym, desti i nova;) masz @ w stopce a zreszta zaraz sprawdze;)

jeśli w twoim adresie maila podany jest twój wiek a w moim rok mojego urodzenia to chyba jesteśmy w jednym wieku a na spotkaniu był ktos jeszcze ale nie pamietam, jakś dziewczyna

heri lol:D no chyba kolezanka novej;) tak cos mi sie wydaje to jest twoj@???? to cos napisze;)

Hej 🖐️ Ja tylko na chwile na razie ... ale wieczorem pojawie sie na dłużej ;) Swieta - bywały lepsze... szybko minęły i jak zwykle obijałem sie przez całe... Heroinka - On na pewno nie jest Ciebie wart :) 🌼 Film widziałem ... naprawde dobry :D Tez polecam wszystkim :) Pozdrawiam wszystkich i do wieczora ;) 🖐️

o hej J no zapewne masz rację, zapewne...:P jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłąm cię tu o tak wczesnej jak na ciebie godzinie a jaka to była radośc:) a ty znikasz:(

no to niestety tak.... powrót :] ..Kurde... jutro nie mam zajec ... a ja juz w akademiku ...

dlaczego nie masz?????? ja jutro wagary sobie zrobie najprawdopodobnie tak zrobie:D

u mnie moglyby byc przynajmniej rektorskie:o ale nie ma:( [w razie czego, to bylam przekonana , ze sa godziny rektorskie do 13nastej]:D

...tez tak można ;) A ja zaraz dla uprzyjemnienia sobie tego póxniego wieczoru otwieram browca :classic_cool:

jJ wiem ze nie to samo, ale wyobrazic sobie mozna:o:D J jak ty mi lyka proponujesz to tez wirtualny:( no ale oczywiscie lykne sobie z twojego kufelka :D

P.S. niestety tylko tak moge sie podzielic teraz :o P.S.2 niestety nie pije z kufla :) .. tylko z gwinta ;) P.S.3 prosze :D

Ja tez zawsze pije z gwinta:D chyba ze mam w puszce to wtedy musze wlac do szklanki;)

Ja prawe nigdy nie pijam ze szklanki :P .. no chyba że: a) w barze b) u kogos na imprezie c) ... nie ma \'c)\'...

J c) patrz \"a\"i\"v\" :D no w barze tez czasami u kogos nawet pije z gwinta:D ale z puszki nie lubie P.S. dziewczynie chyba tak \"nie przystoi\" pic z gwinta piwa:o

Ja własnie powoli soNczem Tatre pils :) P.S. Lubie ją bo tania i dobra :)