Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

no heh sytrasznie się mijamy;) mam nadzieję ze dziś będe miała więcej czasu poklikać i że BĘDDZIECIE tu:) alo alo

zasówałam dziś jak osiołek i klientów miałąm masę uff jak dobrze ze zaraz do domku jak polowanie się udało jastrzębiu;)

🖐️ Bywały lepsze dni... Dzis przespałem całe popołudnie... niedawno wstałem... ...jutro mam na 8 :o

Witam wszystkich Jakos puściutko sie tu zrobiło i taka cisza panuje. Dawno nie pisalam, ale zaglądam tu i czytam cały czas. Heroinka dziękuje za maila, jak tylko pozbieram mysli to postaram sie do Ciebie napisać. Jestes zawsze rano, a ja albo na uczelni albo w pracy. Teraz mam tydzień wolnego, ale niestety jutro musze iść jeszcze do promotora. A myslenie o bronie pracy coraz bardziej mnie przeraża. J-Mann może spróbuj kiedys położyc sie wcześniej a nie spac w dzień, byc może wtedy będzie Ci się lepiej wstawało, chociaz wiem że czasami spanie w ciągu dnia jest dobre, nawet po to żeby zabic czas i nie myśleć. Pozdrowienia także dla Setuni i Smutnej loli :) Trzymajcie sie wszyscy 🌼

🖐️ Chodzenioe spac wczesniej jakos mi niewychodzi... za bardzo lubie noc aby to robic... Chciałem wszystkim powiedzieć ze odchodze z forum .. na czas przerwy majowej ;) Wróce pod koniec, bo wyjezdzam :) Może jeszcze jutro tutaj zajrze... ale nie obiecuje ... Życze wszystkim udanego weekendu majowego... Pozdrawiam gorąco 🖐️🌼

czesc wam ja dzis juz na urlopie a od poniedziałku jestem bezrobotna czekam na mailki no zmykam na zakupy pa miłego dnia

Gość laponka24
Mi calkiem niezle, a tobie?

Gość laponka24
Heja

Nienajgorzej :) Byłem w domku u qmpla w górach... ...troche pogoda niedopisała... ale to nam niezbyt przeszkadzało ;) Niezłe czady odchodziły momentami... ...no i dziś wróciłem.

Gość ewaaaa
OCZYWISCIE ZE TO MA SENS

Gość ewaaaa
COZ WARTE JEST ZYCIE BEZ MILOSCI...............

🖐️ Jeszcze nie znalazłem... i nawet nie wiem gdzie szukac...

J to podobnie jak ja ale poki co nie szukam:D dobrze , ze znalazlam ten topick bo z ulubionych wszystkie mi jakos poznikaly:o

Ja nie wiem czy szukac czy nie ... Czasem bywało z nim krucho ..

cześć wszystkim :) Zazdroszcze wam ze możecie korzystać ze słoneczka. Ja zaraz udaje sie do pracy- do 21.30 :( Ale i tak ciesze sie ze mam ta pracę chociaz po 2 dniach stwierdziłam już że nie mam prawie na nic czasu i wszystko robie w biegu a pracę mgr pisze po nocach. I nie wiem czemu ale mimo wszystko psychicznie czuje sie lepiej niz jak siedziałam w domu. Mam nadzieje że u was jest dobrze i macie dobre humorki :) Pozdrawiam. 🌼

Hej U mnie tez swieci :] Ale nie mam zbytnio gdzie wyjsc ... (tez z checiami srednio) ... wiec posiedze sobie tu ... w mojej skorupie... jeszcze troche :) ...

Jestem :) ... czasami :o... czasem zdazy mi sie zniknac ...

J gdzie tak znikasz??????? ja wlasnie gram na kurniku w kierki ale nie wiem o co tam chodzi:D

czesc znów amm amłą przerwe w zajeciach bo włąsnie wyszłąm z angielskiego an który sie spóźniałm dzięki J za mailika;) a wy pewnie jeszcze smacznie spicie a ja dzis musiałąm wstać przez 5 ranooooo ale luz teraz chodze wyspana bo przez bycie bezrobotną wysypiam się na tygodniu i spoko jest tylko mama cos zaczeął niby w żartach ostatnio ze jeszcze tydzień mnie bedzie utrzymywać a potem mam wracac do pracy no niby w zartach ale w sumie ma rację dziwnie się czuję nie musząc codziennie wstawać do pracy an 7.30 mam jakby wakacje tylko ze z czegoś trzeba żyć....;) wczoraj miałą dołą strasznego wieczorem i zaczełąm poważnie mysleć nad sensem mojego życia i chyba póki co nic nie wymyśliłam jsne ze mam takie ogólne cele i staram sie an codzień wykorzystywać zycie jak najlepiej ale to są puste słowa a tu i teraz nie istnieje albo istniejej dla mnie tylko poprzez zabawę a ona przeciez nie moze być głównym sensem mojego istnienia...

i znó starsznie poplątałąm literki ale niestety nic mi tu na forum jak pisze błędów nie podkreśla:( a seti ---------> ktoś mi maila obiecał;)