Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

J-Mann Ja tez straciłam juz wszelką nadzieję... nigdzie nie wychodzę, faceci w ogole mi sie nie podobają, a ten którego kochałam i ten, w którym odnalazłam swojego ksiecia odszedł ode mnie. Noje sie samotności, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, ze chyba jest mi przeznaczona:-(

heri wysle mailika:) spokosiem:D tylko musze miec natchnienie:D

o hej moona :) my sie jeszzce nie znamy ale ja musz elecieć juz na zajęcia (studiuję zaocznie) ale w poniedziałek będę wiećej na cafe;) pa miłego dnia:)

no hej seti a ja muszę zmykać kurde:( a coś nam single padają.....:( no czekam na twoje natchnienie:) słuchasz akurat??? ja tez czasem lubie ich pposłuchać a barzdo tez lubię taki zespół pustki, słyszaałaś o nim? wogóle lubię czasem radia bis posłuchać, jak słuchasz \"akurat\" to tez ich chyab czasem słuchasz? pa🌻

Heri faktycznie Apel nam upada,ale poki my zyjemy:D do konca nie upadnie:) tak radia bis kiedys sluchalam ale ostatnio troche sie ono zmienilo:o musze znowu posluchac:D bo obecnie to slucham caly czas trójki heri do milego🖐️ ja niestety w poniedzialek jade:(

ja wstalam chyba ok 8:30:D a Ty jestes w domu czy akademiku;)

khe khe juz:D jaw zasadzie tez zjadlam pozne sniadanie bo o 11nastej:o musze isc do sklepu ale nie che mi sie strassznie:D

J ja sie nie moge zmusic do nauki:( po cholere zaczynalam czytac nowa ksiazke:o teraz musze ja skonczyc:D do potem🖐️:)

Widze ze temat umiera ... A dzis .. kolejny dzien... ...pełno imprez... dzień europy... dzień elektorana... (kto z Glivic to wie ..) ... ....a ja mam to wszystko gdzies...

Gość upupup

Temat nie może umrzeć :) Tylko ja nadal zastanawiam sie \"czy to ma sens\"? Czy jest sens żyć tylko dla pracy, tylko pracą i pracować tylko po to żeby nie mieć czasu na nic a glównie na myślenie o samotności? Bo to i tak odczuwa się wieczorami albo w dni wolne. A czy jest sens szukac kogoś? Ciagle sie starac i ciągle myślec że może tym razem, może teraz się uda, może to ten? Czy po prostu czekać i wierzyć bądź nawet nie wierzyć że jeszcze cos się zmieni? Ciągle nie wiem i nadal nie znam odpowiedzi. Wiem tylko że dzięki pracy stalam sie chyba trochę bardziej pewna siebie, byc może to w czyms pomoże ;) Pozdrawiam wszystkich i mimo wszystko nie poddawajcie się w niczym, bo pewnie warto walczyć.Chociaż ja jeszcze tak do końca tego nie potrafię. Dużo szczęścia i uśmiechu dla wszystkich. Buziaki. Pa 🌼

Byle do wakacji... ... u mnie zaczyna sie okres kolokwiów... :o... a póxniej examy... ale w ten czwartek... IGRY ...

masz racje byle do wakacji jeszcze poltora miesiaca:o u mnie tez sie zaczn zaliczenia damy rade , a pozniej laba:D a co to sa IGRY????? :D

:P Nie wiesz? ... Takie Juwenalia polibudy slaskiej :) ... czyli innymi słowy ostre imprezowanie dzien i noc ... (w tym roku jakies niecałe 2 dni :o)

J teraz juz bede wiedziala:) udanej zabawy zatem:D trzymaj sie:)

Gość mmmmmmjjjjjjjjj

Cześć. Chyba jednak ten temat powoli umiera. A ja musze sobie dzis ponarzekać bo tak bardzo nie chce mi się iść do pracy :( Szkoda że nie mogę sobie zrobić wolnego Chyba przez pogode mam gorszy nastrój i jakos smutno mi dziś :(