Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolina

Próba

Polecane posty

Gość karoolina

Smsowalam ,pisalam e-maile do chłopaka poznanego an necie , trwa to jzu prawie 2 miesiace a mieszkamy 30km od siebie i chcemy sie niedlugo spotkac..Dziś wyslalam mu zdjecie ,najgorsze moej zdjecie ,strasznie nieudane, ale zrobilam to specjalnie:) Myslicie ,ze sie odezwie jak to zobaczy?hehe zastanawiam sie co napisze i czy w ogole napisze

Gość karoolina
no ale przekresli ,tak 2 miesiace ,fajnego rozmawiania i w ogole .. ajesli nei to jego strata ..potem wysle mu swoje normalne zdjecie i urwe kontakt:)

Gość Everything in its right place
z tego co piszesz to nie sądze żeby poszło Ci to tak łatwo :o

Gość badu
brawo!!!

Gość karoolina
nie może bedzie mi trochę przykro , bo szkoda... no ale jesli się nei odezwie to swiadczy jedynie o nim ...i innego wyjscia nie będzie.

Gość ders
świetny plan - można go zastosować również w wersji rozszerzonej: chodźmy na randki śmierdzący i niedomyci, panie bez makijażu i w wytartych dresach, bekajmy i puszczajmy bąki; jesli wtedy nas pokocha, to wiadomo, że na całe zycie. powodzonka w życiu, więcej takich numerów a faceci będa cie po prostu uwielbiać

Gość karoolina
mylisz pojęcia ders...chodzi o reakcje czy napisze prawde ,czy w ogole oleje itp ,bo nawet jesli by napisal ,wygladasz tragicznie to wtedy bym to docenila tzn jego szczerosć i bybyło normalnie ,wyslalabym dobre zdjecie ..a na randki chodze zawsze pachnąca:) :P

Gość ders
to ty mylisz pojęcia - jedną z zasad, którą powinny rządzic się związki damsko - męskie, jest to, że nie wystawia się partnerów na próbę i nie urządza się prowokacji; co ma się okazać, to i tak się okaże wystawianie na próby więcej mówi o tym, który urządza takie szopki niż o tym, który próbie jest poddawany mówi mianowicie to, że nie ufasz temu drugiemu, a jeśli mu nie ufasz, to daj sobie spokój i nie marnuj jego czasu jakimiś tanimi sztuczkami

Gość karoolina
ale my nie jestesmy w zwiazku! zrozum calą sytuacje ,przeciez nikt tu nei mowi o wielkiej milosci ,tylko o znajomosci itd a skoro taosoba by olala znajomosc z powodu wygladu( mimo ze do tej pory bylo super) to chyba cos nie tak z nia?? a zwiazek ,milosc itd to innasprawa

Gość paulaPaula
Koroolciu - bez bicia przyznaję się, że ja również stosuję powyższę metody :P

Gość paulaPaula
powyższe - literówka :)

ders >> To jeszcze nie sa partnerzy. Poznali sie, poznaja sie nadal. I jesli dusze ich znalazly wspolny jezyk, wyglad niewiele w tej kwestii zmieni. karoolina >> Uwazam, ze nie powinnas wysylac lepszego zdjecia. Jesli odezwie sie i zechce sie spotkac, bedzie milo zaskoczony. Nie odbieraj mu tej przyjemnosci :)

Gość karoolina
paula i jakie masz doświadczenia ?:)

Gość badu
do ders-jak mam rozumieć,że nie wystawia się partnera w związku na próbę,a co ty myślisz,że całe życie to randka!koleś będzie mnie znał piękną i pachnącą a nie daj boże będzie wypadek i co zostawi mnie dla drugiej laluni-zdrowej i pachnącej

Gość ders
no ale po co te całe kombinacje - nie możesz się z nim po prostu spotkać i już ? nie chce ci się przejechać tych 30 km więc z góry musisz wiedzieć, czy warto ? to taka wielka tajemnica, wiedzieć jak naprawdę wyglądasz ? założmy, że bedzie chciał się spotkać, pomimo tego zdjęcia - jestem pewny, ze pochwalisz mu się swoim szatańskim planem. nie zdziwiłbym się, gdyby urwał wtedy kontakt, bo uznałby - i słusznie - że ma do czynienia z lekką wariatką.

Gość badu
a zresztą ja bym wolała być oszukana w ten sposób,bo niestety w 90% jest odwrotnie,ludzie wysyłają swoje super zdjęcia,albo sprzed 10 lat albo w ogóle nie swoje.

Gość karoolina
ders ..jestes strasznie powazny , uwazasz ,ze jesli wyslalam najgorszeswoje zdjecie to jestem wariatką,tak? nie chodzi o 30km ... z mojego miasta na jakims czacie siedzi teraz powiedzmy ok 100 osob ,tezmoge sie z nimi spotkac bo sa blisko, nie? bezsensu ,...dziekuje za twoją wypowiedz..ale widze, ze troche sie pogubiles;)

Gość karoolina
badu masz racje, ludzie bardziej kombinuja wysylają zdjecia z jakis stron internetowych itp.. no zobaczymy juz chyba minela godzina od czasu jak mu wyslalam i żadnego odzewu:) no ale moze śpi jeszcze;)

Gość ders
badu---> oto moja rada - to wybierz sobie faceta, który będzie na tyle inteligentny, że będzie zdawał sobie sprawę z faktu, że ludzie nie zawsze są piękni i pachnący; jeśli zadajesz się z tępym bucem, to rzeczywiście nie ma innej rady jak preparować sztuczne sytuacje i obserwować delikwenta same sobie utrudniacie życie - w tych sprawch najlepiej zachwywać się prosto i naturalnie, tak jak w przypadku karoliny: po cholerę snuje intrygę zamiast się z kolesiem zobaczyć, korona jej z głowy nie spadnie, będzie miała jeszcze setki okazji żeby się wycofać

Gość jejeje
I bardzo dobrze zrobiłaś! :) Napisz no nam co z tego wynikło :D

Gość paulaPaula
Doświadczenia ? Hmm, moje niecne gierki :) nie poszły na marne :) Warto. Chociażby po to, by zobarzyć jego euforię i ten błysk w jego oku ;) 🌻

Gość badu
ja akurat faceta mam spoko,ciekam jestem twojej połowki,jak ją masz,oczywiście dzewczyna jest z pewnością b.atrakcyjna,chodzi sama na balangi,uwielbiasz jej kumpli,no poprostu dajesz jej wolność absolutną -tak jej ufasz

Gość badu
tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono,i tyle

Gość paulaPaula
Ja wychodzę z założenia, że idylla nie może trwać wiecznie, więc jeśli man :) nie zrazi się mimo tego na wstępie :P to mam przynajmniej pewność, że mam do czynienia z wartościowym "mężczyzną" . Tylko tak zawarte znajomości dobrze rokują na przyszłość :)

Gość ders
badu---> nie wiem, czy jest atrakcyjna, nie patrzę na to w ten sposób, kocham ją i tyle jest wiele rzeczy, których nie robimy, bo uważamy, że to po prostu nie wypada: nie chodzimy sami na imprezy, nie przyjaźnię się z "byłymi" itd itp. ale my tutaj mówimy o czymś innym - o zaufaniu. nie sprawdzam jej, nie wracam z delegacji dzień wcześniej albo w środku nocy, bo wiem, że odczytałaby to jako brak zaufania właśnie, pomyslałaby, że podejrzewam ją o zdradę. i byłby kwas - po co być z kimś, komu się nie ufa i wiecznie o coś podejrzewa ? szkoda życia

Gość badu
a wiesz to jest dobra recepta na udany związek-nie wracać niespodziewanie do domu,masz rację,hihi

Niektórzy potrafią sobie stworzyć namiastkę systemu totalitarnego na potrzeby domowe.:D Nie tylko Ders i ja unikamy intrygantów. W zasadzie nikogo z moich znajomych nie posądzam o to, żeby chciał żyć z osobą projektującą takie toksyczne sytuacje...

Gość karoolina
i muszę wam powiedzieć ,ze sie odezwal:D