Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego

Dlaczego one takie sa ????

Polecane posty

Gość no dlaczego

Wszyskie anie jakie znam sa glupie i puszczalskie , Agnieszki wredne a Kasie i Basie latwe. Pamietajcie zeby nigdy tymi imionami nie nazywac swoich dzieci. Tylko Natalie sa cudowne , sliczne i madre.

Gość kasieeee
wscibskie,materialistki i intrygantki

Gość no dlaczego
Madra tez nie jestes skoro nawet w nicku robisz bledy , potwierdzasz tylko moja teorie :D

Gość napewno nie jestem
głupia, o puszczalskiej nie wspomne :P a Ciebie za zniesławienie do sądu pozwę :P:P Anka

Gość no dlaczego
Nastepna co w nicku blad zrobila i ona uwaza ze nie jest glupia :O

Gość no dlaczego
Wszystkie potwierdzacie moja teorie , czekam az zjawi sie jakas Natalia , wtedy przeczytamy w koncu jakies inteligentne posty.

Gość kasiaaaaa
=dajka ble,ten ja miał-tamten miał ble

yyyyyyyyyyyyyy aha to wszystkie imiona kobiece juz zbadales poobserwowalaes teraz jeszcze Natalia sie zostala :D

Gość no dlaczego
Natalie tez juz znam i dlatego mam o nich tak doskonala opinie , to sa wspaniale dziewczyny.

Gość szkoda kasy
MACIE POZDROWIENIE OD KASI , OD TEJ CO W BURDELU SWITLA GASI HE HE HE

Ja rowniez mam na imie Kasia i wcale nie uwazam sie za łatwa,ani nikt mnie za taka nie uwaza! Nie wrzucaj wszystkich posiadaczek imienia do \"jednego worka\" a Natalie owszem znam i sa rozne tak samo jak Kasie , Basie, czy Anie!

Gość iwalktheline86
to ciekawe ale wiekszosc kasiek ktore poznalam byly niemile, ogolnie bylo cos z nimi nie tak ale nie wszystkie:) ludzie nie mozna tak generalizowac! pozdrawiam, natalia:)

Gość myszoskoczka
zalozyciel/ka topicu rzeczywiscie zablysnal nam tu swoim umysłem :) jak mozesz mowic tu..ta jest łatwa, ta głupia a ta wredna bo tak czy inaczje na imie :) wydaje mi sie ze uwazasz sie za kogos lepszego niz Anie,Kasie itd... tylko np: ja = kasia nie zakladam tak beznadziejnych topikow, szkoda czasu na to na prawde ;/ lepiej poczytaj sobie jakas ksiazke albo idz na spacer.. zamiast zajmowac sie takimi bzdurami. swoja droga jesli powiesz jak masz na imie na pewno znajdzie sie ktos kto ,,prawde ci powie o twojej osobie " wiec czekamy :)

Gość stoperan
bedziesz miec problem jak zaplodnisz jakas i bedziesz miec dwie albo trzy corki 3 natalie porazka kazda natala to porazka i pusty pasztet

Gość Bronek
Moim zdaniem Kingi i Madzie to są wielkie panieneczki, które uważają się za królewne, a tak naprawdę są pustymi pasztetami! Kaśki są takimi trochę plotkarami bardziej! Nie potrafią trzymać języka za zębami, a Agnieszki są wredne i podłe! Gośki są np też bardzo ciekawskie i nigdy nic im nie pasuje, Natalki są na ogół spokojne, ale wiadomo, cicha woda brzegi rwie!

Gość natalka-pierdzialka

Gość pheheh
A co powiecie o Małgosiach??

Gość such a lonely day
A ja mam Agnieszka na imię i strasznie mi się moje imię nie podoba. Tylko właściwie co to może mieć wspólnego z charakterem? Bo ja u znanych mi Kasiek nie zauważyłam wspólnych cech (jak również u innych osób o takim samym imieniu). A czy nazwisko też ma wpływ na charakter? A numer buta? A znak zodiaku? Najbardziej mnie śmieszy horoskop chiński, w którym stawia się w jednym szeregu wszystkich urodzonych w tym samym roku. Zabawne, zabawne...

Gość Basia86
ja jestem Basia i nie jestem latwa czy glupia!!!!!!!!!a Natalie jakie znam to sa dziecinne jak na swoj wiek!!!

Gość upupuupup

Gość gość
Znam jedną Natalię, to szmata i wór na spermę.