Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma

i to wcale nie prowokacja...

Polecane posty

Gość bo jest
!!! porównujesz królika do człwoieka? już widać czyj masz mózg 😠

Nie do człowieka tylko do embriona, człowiek staje się człowiekiem kiedy ma mózg, embrion nie odczuwa bólu, więc w czym problem??

Gość dfghdfh
Jest dużo sposobów, sama chcialam ktorys wyprobowac ale okazało się, że nie jestem w ciąży. To bardzo dobrze bo zmarnowałabym życie i sobie i temu dziecku. Przeciez to jest dopiero płód a nie dziecko. nara

Gość pampatuła
moja koleżanka zaszła w ciążę w liceum. bała się reakcji rodziców, chciała poronić... próbowała różnych głupich "domowych sposobów" . Skończyło sie tak,że nie poroniła, tylko dziecko urodziło sie chore.... zastanów się- chcesz być samotna matką z niepełnosprawnym dzieckiem??

Gość ale Ty egoistka jesteś
:( ciągle ja i ja.. a to dziecko już jest.. i chce żyć.. chce mieć tą sznsę.. mówisz, że będziesz nieszczęsliwa jak je urodzisz?? a będziesz szczęśliwa jak je zabijesz??? nie kochasz go(ojca dziecka)?? a Ty w ogóle potrafisz kochać?? przecież to TWOJE dziecko...... a jego też nie kochasz.. ludzie co się z wami dzieje?????????????? nie będę więcej pisać :( bo niektórzy już bardziej podobni są do pozbawionych uczuć cyborgów niż ludzi :( bez komentarza

Gość wszystko się ułoży
Poczekaj do porodu, jeśli nic się w Tobie nie zmieni to oddasz dziecko do adopcji, na niemowlaki jest popyt, zawsze znajdzie się ktoś kto przygarnie maleństwo. Pamiętaj tylko, żeby zrzec się praw, ja tak zrobiłam i żyję dalej.

Nie rob nic pochopnie,bron boze nie probuj zabijac tego niewinnego dziecka...przeciez ono sie nie prosilo na swiat...badzmy dorosli...skoro stac nas na pojscie do lozka i sex to niech bedzie nas stac na ponoszenie konsekwencji jakie za tym ida,czyli dziecko...Zreszta nie zawsze losy ukladaja sie takl jakbysmy chcieli..takie jest zycie...wiecznie zawile i skomplikowane...a jak sie cos nie uda...?jezeli nie poronisz a uszkodzisz to niewinne malenstwo...czy nie bedzie Ci wstyd ze przez Twoj egoizm bedzie cierpialo do konca zycia?? Jeezeli chodzi o faceta to radze nie podejmowac zadnych pochopnycvh decyzji,daj mu szanse...moze sie zmieni po narodzeniu dziecka...z tego co piszesz to ten facet jest zupelnie niedojrzaly :o:oAle moze otworza mu sie oczy,dojrzeje do bycia ojcem nie kazdy od razu ma instynkt macierzysnki...jesli jednakokaze sie to kleska...zamieszkaj z rodzicami,i wychowuj swojego maluszka bo tylko dzieki niemu bedziesz kiedys szczesliwa mama....to tylko kwestia czasu ale zobaczysz jaka bedziesz wdzieczna sobie ze pozwolilas mu sie narodzic...zobaczysz jak bedzie Cie kochal bo bedziesz najwazniejsza osoba w jego zyciu...przeciez tak naprawde bedziesz jego mama :) :) 🌼

Gość hiperkolik
Wiesz cos ja sadze, ze powinnas leczyc sie psychicznie, bo nie wyobrazam sobie zeby ktos normalny takie teksty walił. Taka humanitarna jestes i chcesz poronnic a nie usunac, zanim dziecko bedzie czuc cos niby? Zwalaj sie stad debilko, wk..., mnie cos takiego.