Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danielgrand

żonka wyjechała cz.2

Polecane posty

ojjj 2 dzień jest gorzej niz myślałem , chatke posprzątalem(odkurzylem,umylem podlogi,naprawilem suszarke) , obiad dzieciom zrobilem , na dwor niemoge z nimi isc (brzydka pogoda) . zaraz szlak mnie trafi tesknie :(

Gość ladna i powabna
poczekaj..zaraz tu pocieszycielki zlecą..nie opedzisz się..

A dlaczego zalozyles nowy topik??? Co dzien bedzie inny? Tamten przeciez sie rozwijal...

zalozylem nowy bo tamten gdzies wcielo do: zelazny kawal kupy o czym ty do nas mowisz? jestes beznadziejny :D

CORAZ GORZEJ :( DZWONILA ZONKA :( JAKOS DZIWNIE ZADOWOLONA HMMMM DZIECIAKI NIECHCA JESC OBIADU POGODA JAKAS DZIWNA RAZ CHMURY POTEM SLONCE SYNEK CHCE NA DWOR STANDARD NIC W TELEWWIZJI NA WIECZOR :(

kurcze,jakas niedzisiejsza jestem :P wpisalam sie oczywiscie na tamtym temacie ....:/ ale niewazne.milego dzionka:D

uhh ciezko bylo po calym sprzataniu , dzieci do ogrodka bo pradziadek jakas choinke przytargal :( , lol cale brudne ,musialem wykapac , potem kolacyjka :platki miod cukier , nastepnie :wyczyscic mopem lazienke bo sie kapaly nie tylko w wannie ale i na zewnatrrz :D , hmm teraz czekaja na bajke w tv , ehh jeszcze poscielilem lozka ale coreczka powiedziala ze i tak spi z bratem bo jest chora i jej zimno :d,. hehehe(oczywiscie zartuje bo on moze siedziec troche dluzej ) ach jeszcze ide zrobic herbatke z cytrynka na dobranoc no i pranie ktore wstawilem popolodniu trzeba wyjac :( , wyprane wyprasowac nie moze jutro mam dosyc Madzia zonka zadowolona jakas dziwna bo jechala 16 h potem odrazu do pracyna 6h hmmmm ehh a jak dzwonila to zupelnie jak sloneczka (fakt 1 raz za GRANICA) CHYBA ZE JUZ KOGOS POZNALA JAK TO Z KOBITKAMI :p CZAS ROZGLADAC SIE ZA NOWA ZONKA :d HEHE ojj kur... tak naprawde mam dola caly dzien

hihih..to widze,ze pracowity dzien...no,ale dzieci wymagaja wiele uwagi:) zoki bankowo nowej szukac nie musisz....i tak skubana silna jest,ze tak po podrozy od razu do pracy...widac cche szybciutko zaczac,zeby jak najszybciej skonczyc i wrocic:) ale mozesz byc z siebie dumny,ze tak sobie tak dobrze radzisz:D ciesz sie,ze sa choc dzieci,ze cie czyms zajma,bo tak to byc tylko caly dzien siedzial i myslal :P

nio prawda zajely mi dzis pol dnia dzieciaki :) druga polowa to dom tylko ze jutro niedziela chyba sie zanudze a jak bedzie lało to grrrrrrrr hmm Madzia a Ty masz mnie na gg :D to sie odezwij :)

Gość lea_i
DO MEZUSIA;) >ehh a jak dzwonila to zupelnie jak sloneczka (fakt 1 raz za >GRANICA) >CHYBA ZE JUZ KOGOS POZNALA JAK TO Z KOBITKAMI:P PRZESTAN:P ONA CIE KOCHA, POJECHALA PRACOWAC, A NIE POZNAWAC KOGOS, A JELSI JUZ TO NIE W TYM SENSIE CO MYSLISZ:) 👄

kurcze tsk sobie latam po forum i na polowe z pytan to bym cos napisal z wlasnego zycia :( ojjj narozrabialo sie troche kurcze ja dalej tu pisze (od wczoraj) , jednak troche mnie wciagnelo no dzis znowu kicha w telewizji , a co najgorsze to od 2 tygodni jedna Pani troche mnie zaintersowala , tylko sobie niemyslcie ze do niej polece czy zadzwonie , poznalem ja jak byla jeszcze zona , i mowilem zonie o niej . niedaleko pracuje , ma meza (tylko ze ciagle wyjezdza ) , hehehe i jest mi winna kase :) , ] jejku jak ja zmienia temat hmmm

no wlasnie zastanawialam sie nad odezwaniem sie,ale teraz kumpel tlumaczy mi programik,wiec wolno bym odpisywala....ale pewnie sie odezwe:P

do lea_i : wiem ale czasmi sa takie sytuacjie w zyciu .... juz o tym chyba pisalem no i ktos to jeszcze czyta :D

Gość lea_i
sa ale nie mozna wierzyc ze dotycza nas, jesli sie dba i kocha:)

Madzia zastanawialas sie :) hehehe bede potem na gg dluzejj teraz musze dzieciom bajke wlaczyc hahaha rozwiesilem pranie i okoo 10 majteczek corki sa nie biale ale rozowe od syna spodni hehehehehe

no rozowe ladnijesze od bialych:P ostatnio przefarbowalam sobie stanik na brazowa i nawet lepiej wyglada:D

madzia odezwij sie na gg bo nudno nikt tu nic nie pisze apropo bo zonka zostawila w pralce spodnia synka czerwone ja myslalem ze pusta :D

kurcze polipiryna cerutin herbata z cytryna nospa ranigast mam dopiero 25lat , 2 dzieci , mialem operacje rok temu (kamienie), a dzis sobota ja siedze w domku - posprzatalem i ogladam kryminalnych , ehhh te zycie a czuje sie jakbym mial ze 40 lat :( cos zemna nie tak

Gość cześć po raz trzeci
małpiszonie:D

do malpiszonie : wstydzisz sie odezwij sie na gg kurcze niedenerujesz mnie ale to troche dziecinne idz se na inne posty :P zapraszam na gg

Chcialbym bardzo przeprosic malpiszonka :( za ostatniego posta \" dziecinne \" :( sorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dostalem maila i faktycznie masz racje :) do Madzi : zdjecia :) dolecialy - hmmmm :) bede wieczorkiem :)

hmmm nikogo dzis niema ??? szkoda moze jakis nowy temat ???? BARDZO TESKNIE bylismy z maluchami u babci zony - byly zdjecia 0 ciezko jest mi uuuuuuuuu ehhhhhhhhhhhhhh :( :( :(

Gość czy ty aby nieprzesadzasz
masz co robic,masz dzieci,a zonak wroci tak szybciutko,ze nawet sie nie spostrzezesz...:P

Gość Fiesta295
Mam tak samo tylko że to mój mąż wyjechał,posprzątałam mieszkanie ,dzicko po kapieli po kolacji zasypia ,a ja tęsknie.Dobrze Cię rozumiem.Zostało nam tylko na kafeteri popisać,bo samotne wieczory są takie smutne.

Gość lea_i
zoncia wroci:) ja tez tesknie:))))))) debil to ten co nie szuka;) nie mow tak o sobie, w necie/ a jakze:) wazne KOGO SIE ZNAJDZIE JAKIE SERCE, a nie gdzie:) ja znalazlam:):)❤️

Gość danielku gratuluje
taka taktyka za pare dni na pewno juz Ci sie nudzic nie bedzie, tylko nie zaniedbuj dzieci...dobrze "grasz" - kobiety leca na takich "poszkodowanych" losem, kazda chce pocieszyc zdruzgotanego Pana...;-)

Gość lea_i
JA BYM PATRZYLA NA TO GLEBIEJ, DALEJ;)