Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wika 24

FARBY DO WłOSóW A CIążą????

Polecane posty

Gość Wika 24

PODOBNO KOBIETY W CIąż NIE ,MOGą FARBOWAć WłOSóW UZYWACZ SAMOOPALACZY A MNIE TO PYTANIE BARDZO CIEKAWI A RACZEJ ODPOWIEDź!!WYBIERAM SIE NA WESELE I CHCIALABYM JAKOS WYGLADAC CZY MOżNA CZY NIE? PROSZE WAS KOBIETKI O POMOC:)

Ja robiłam balejaż ( lekarz powiedział ze można) a i samoopalacza używałam kilka razy, więc wydaje mi się że spokojnie możesz to zrobić. Byle nie za często :) POZDRAWIAM!!!

Ja czytalam na jims forum ale nie na kafee, ż ni powinno się. Tam się lekrz wypowiadal. Ja tam ma zmair się farbwać jakimis ziolowymi, albo zetnę wlosy. Przeciez odrosną :D

Gość Aga_pp
ja jestem w 10 tygodniu ciąży i właśnie ostatnio pytałam się mojego gina czy mogę pofarbować włosy. Powiedział, że narazie radziłby żeby nie farbować. jak już to szampon koloryzujący, ale z farbą dać sobie spokój narazie.

Gość wika24
dzięki wielkie bardzo mi pomogłyście :)

Mnie lekarz powiedzial ze jesli przed ciaza farbowalam to w ciazy tez moge nie zaleznie od zaawansowania ciazy..

Jeżeli chodzi o farby do włosów to jak najbardziej można stosować podczas ciąży. Jednak farby te nie mogą zawierać w swoim składzie amoniaku, który jest bardzo szkodliwy. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.