Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolo666

ja 19lat Ona 15

Polecane posty

powiedzcie mi co o takim związku mysliciee?? jaka jest szansa na przetrwanieee? co kryje sie w glówkach mlodziutkich Kobietek?? Strasznie mi zalezy na Niej i juz jakis czas jestesmy ze soba jest boskoo..ale czy Dziewczyna w tym wieku moze myslec naprawde powaznieee??

Gość syrennunia
Nie napewno nie to jeszcze dziecko!!

hmmmm wlasnie nie wydaje mi sie zeby byla juz takim dzieckiem... jest bardzo dojrzala jak na Swoj wiek dlatego tak sie zastanawiam:)

Gość syrennunia
to badz z nia i nie pytaj o odpowiedzi powodzon ka

oczywiscie zdarzaja sie przypadki,ze ludzie sa ze soba od podstawowki i sie chajtaja..ale to naprawde rzadkosc..juz taki czlowiek jest,ze chce w zyciu wyprobowac wieleopcji,sporobowac wielu rzeczy... wszystko jest kwestia wychowania...mam taka kumpele,ktora bedac ze mna na wakacjach za granica nie chciala zaczynac znajomosci \"bo nie ma przyszlosci\"...ja za to lubie dac sie porwac chwili (nawet jesli potem bedzie bolalo)...jesli podchodzi powaznie do waszych uczuc,to jest szansa... licz sie jednak z tym,ze w koncu pojdzie do liceum,potem na studia,do pracy i na kazdym z tym etapow,na kazdych wakacjach znajdzie sie jakas pokusa....do tego po jakims czasie jesli ludzie nie wyjasniaja wszystkiego na biezaco to mnoza sie konflikty...no,ale jak sie kochacie to przetrwacie....a ile trwa wasz zwiazek??

Gość Sara15
Mój chłopak też ma 19 lat, a ja kończę w tym roku 16 i jest w porządku. wcale nie wydaje mi się, żeby miezy nami była jakaś straszna róznica wieku.

wlasnie takie mam obawyy...ze Mlodziutka to i zeche zaraz szalec... jestesmy razem lekko ponad miesiąc:)ale znamy sie od dawien dawna. ale dziekuje za opinie na ten temat:)

opowiem Wam pewna historie.. moja przyjaciółka jak miała 14 lat zakochała się ze wzajemnością w 20-latku.. jej rodzice byli absolutnie na nie, znajomi jej i jego pukali sie w głowę a oni sa juz razem 7 lat.. mieli wiele wzlotów i upadków, ale sa szczeslwi, maja plany itp itd Nie wszystko jest czarne albo białe...:)

Gość aaa..
wątpie , ze to przetrwa to jeszcze młode , ma pściu bzdziu w glowie ... za niedlugo pojdzie do liceum , na studia wiec wiadomo nowe otoczenie , fascynacje ... ja bym dala spokoj z takim mlodym dziewczatkiem poszukaj sobie w swoim wieku badz starsza

hmmm nie łatwo dac sobie wlasnie spokoj:) ale dokladnie takie same mysli mnie drecza:)p choc przypadek 14 i 20 :) kurdee jednak widac ze i cuda sie zdarzaja:)

Gość Sara15
Własnie nie koniecznie! Zanim poznałam mojego chłopaka, to byłam niepoważna, a otkąd z nim jestem to spoważniałam. Nawet moi rodzice to zauważyli.

Własnieee Saraaa o to chodzi zawsze mi sie wydawala ze tylko jej zabawa w glowie:P ale sie w oczach zmienia:) i dlatego sam juz nie iwem co to bedize:) juz mam metlik w glowie:)

Gość Sara15
Myslę, że jak będzie , to się okaże przecież, a narazie powinniście być razem i się z tego cieszyć. Życzę Wam, żeby to trwało :)

Gość maxim
ty masz 19 czyli jesteś jeszcze ni dojżały i myślisz tylko o jednym. ona jest jeszcze bardziej nie dojzała mysli ze jest dorosł i może wszystko. jak chesz to utrzymac to trzymaj swojego malca w spodniach.

Jeśli znacie sie od dawna to ma szanse na przetrwanie. Ale tak naprawdę 15 lat to jeszcze dziecko. Znałam ze trzy takie związki, w jednym wytrwali aż do ślubu, ona ma teraz 27, kochaja się.

No i może być tak jak mówi Maxim, ona może nie być jeszcze gotowa na seks, gdy Ty będziesz go mocno pragnął. Byle nie wtedy, kiedy będzie jeszcze nieletnia, a właściwie nim skończy 16 lat, bo wcześniej to nawet prokurator grozi.

Gość Sara15
Ale wcale nie zawsze starszy facet ciagnie młodszą dziewczynę do seksu! Mój mnie nigdy nie namawiał, chociaż, ja nie byłam dziewicą zanim go poznałam i chociaż mi się za bardzo seks nie podobał, to jakby on chciał, to bym się zgodziła. Ale on nie chciał, bo powiedział, że jestem za młoda i nie dorosłam do tego, i teraz wiem, że miał rację.

Gość a taki jeden
Mam podobny problem... jesli mozna to nazwac problemem :P Jestem szalenie zakochany w dziewczynie ktora ma 15 lat... ja jestem o 5 lat starszy... Na szczescie bez wzajemnosci :) Dlaczego na szczescie?? Bo odpowiedz na pytanie: "czy Dziewczyna w tym wieku moze myslec naprawde powaznieee?? " brzmi NIE! Wiec nawet gdyby mowila mi ze mnie kocha, to nie wiele by to znaczylo i mogloby sie predzej skonczyc niz by sie zaczelo, bo tak to juz jest z dziewczynami w tym wieku... I ja mam tego swiadomosc i co najwazniejsze - Ona tez ja ma! I sama mowi ze ona nie jest gotowa na cos powazniejszego :P Ale mimo to sie bardzo przyjaznimy i czesto sie spotykamy itd itp no i w ogole jest fajnie:) Nie wiem co z tego bedzie i czy w ogole cos bedzie... Wiem jedno - ze bardzo bardzo ja kocham i zycie bym za nia oddal! Jesli chodzi o to co ktos napisal Maxim a pozniej Kły i Pazury: "No i może być tak jak mówi Maxim, ona może nie być jeszcze gotowa na seks, gdy Ty będziesz go mocno pragnął." no to powiem tak (a w zasadzie napisze :P ) : znam ją od 2 lat, a nawet jeszcze nigdy sie nie pojawila w moich fantazjach czy czyms takim. Po prostu nie mysle o niej i milosci do niej w tym sensie i wiem ze nie bede myslal jeszcze dlugo dlugo, a gdybym juz zaczal myslec to pozniej jeszcze dlugo dlugo nie mialbym zamiaru przechodzic do "praktyki". :p Skoro znam ją od dwoch lat to nie trzeba byc bieglym matematykiem zeby obliczyc ze gdy ja poznalem miala 13 lat, a gdyby sie tak dokladniej zastanowic to moze nawet i 13 ukonczonych nie miala. Wiec moze sobie ktos (a nawet nie tylko ktos ale i wiekszosc) pomyslec ze cos ze mna jest nie tak skoro sie za 13to latkami rozgladam... No ale niech sobie kazdy mysli co chce:P ja wiem jak jest i z grubsza to opisalem. kolo666 - 3maj sie! szanuj i pielęgnuj swoj Skarb i czekaj cierpliwie co czas przyniesie... Bo nikt Ci nie powie czy jest szansa na przetrwanie tego zwiazku. Jednym sie uda innym nie. A to czy sie uda zalezy tez w duzej mierze od Ciebie! :) Pozdawiam!

Gość lollolololololol

Gość Miareczka22
A mnie się wydaje ,że to raczej nie jest dobry pomysł. Ty jesteś dorosły , raczej dojrzały facet a ona jest gimnazjalistką. Wasze spojrzenie na życie jest zupełnie inne, macie też inne potrzeby. W tym seksualne, a ona ma dopiero 15 lat i na seks zdecydownie za wcześnie.

Gość a taki jeden
Moze nie dla wszystkich ludzi potrzeby seksualne sa najwazniejsze... Jakos sie trzymam, bo mysle mozgiem, a nie chu...m jak wiekszosc w tym wieku. A poza tym chyba nie powiesz ze mam sie zadawac tylko i wylacznie z ludzmi w ktorych bede sie dopatrywal jakiegos obiektu seksualnego zaspokojenia...

Gość Miareczka22
Nie powiedziałam tego. Ale w każdym związku po pewnym czasie , u jednych szybciej u innych później pojawiają się rózne potrzeby. A twoja dziewczyna chyba jest dla Ciebie obiektem seksualnym bo to chyba normalne. Tyle ,że on jest już dojrzałym i pełnoletnim człowiekiem a ona wg mnie dzieckiem. Ogólnie jest przeciwniczką związków w tak młodym wieku, szczególnie gdy występuje różnica wieku.

TAKI JEDEN:) kurdee jajuz sam nie wiem:) dodam tylko tylee znam JĄ 6LAT:) A NIE OD KILKU DNII...i nie od dzisiaj bylos cos meidzy namii tak wlasnie to jest dla wielu smiesznee....ale od dawine dawna nawet jak bylem w sumie dzieciakiem juz inaczej na Nią spoglądalemi z tego co wiem to i Ona na mnie:) dlatego gdy w koncu zebralismy sie na odwage tersaz pojawily sie z mojej strony wątpliwoscii ( boje sieee:9 nie chcialbym Jej stracic . wiem ze jest szczera bo znam ją nie od dzis i dlatego mysle sobie co bedze dalej:(.

Gość a taki jeden
Jeszcze jedno... Nie boisz sie ze kiedys w przyszlosci, nawet jesli teraz jest wam ze soba dobrze, to jak sie pojawi jakis kryzys, ona zarzuci Ci ze zamknales jej swoja osoba swiat, ze odkad pamieta to byles Ty i ona sie czula tak jakby innych chlopakow nie bylo, ze nie miala okazji nawet sprobowac czegos innego... I ja nie mowie ze cos takiego moze sie pojawic za rok albo dwa, ale moze i za 10... Bo wlasnie znam taki przypadek z zycia :( Tak bardzo sie kochali... Byli ze soba odkad pamietaja... Kilka lat po slubie... 4 letnie dziecko... I co?? No i naglo boom... KONIEC :/ Ona teraz wlasnie ma do niego takie pretensje jak napisalem... A on?? On ciagle ja kocha i zlego slowa o niej nie potrafi powiedziec... Ale to juz jest wrak czlowieka... Zalamal sie... Z porządnego, pracujacego czlowieka stal sie pospolitym menelem. Stoi caly dzien pod sklepem i prosi o pieniadze na wino... Wiem ze to co napisalem nie jest pocieszajace:p Taki szczegol do przemyslenia... Mam nadzieje ze ani w Twoim ani w moim przypadku tak nie bedzie :D Zycze Ci zeby to trwalo jak najdluzej - najlepiej zawsze :) Pozdro!

juz taka mieszanka mysli powstala w mojej glowie ze szczerze nie iwem juz nic o o tym myslec ... chyba pozostalo mi czkeac na to co czas pokarze:) Zycze wszystkim co mają podobną sytuacje szczesciaaa...pozdrawiam i dzikeujeee

I wlasnie tez tak zaczynam mysleeec:) lepiej sprobowac i potem zalowac..niz zalowac ze sie nie sprobowalo:) moze akurat ja bede mial szczesciee:) bo widze są przypadki takiee) pozdrawiammm

Gość Miareczka22
Kolo666-naprawdę życzę wam szczęscią:) ale uważaj bo ona naprawdę jest jeszcze bardzo młoda. Mam nadzieję ,że wam sie uda:)

Gość abcdeq
4 lata róznicy to nie jest dużo,czepiacie się,ze dziewcze młode i niedojrzałe a czy 19 letni chłopak to taki niby dojrzały jest ?przeciez wiadomo wszem i wobec,ze kobiety dojrzewają szybciej od mężczyzn więc nie widze problemu,kolo666 pytasz,czy dziewczyna wtym wieku mysli powaznie ? tzn jak o małzeństwie i dzieciach ? co to wg Ciebie znaczy powaznie ? skoro się kochacie to nad czym sie zastanawiasz ? tylko uwazaj bo 15 lat to jeszcze nieletnia i prokurator może Ci grocić jak za daeko zabrniecie :P

Gość a taki jeden
lol? jesli ma ukonczone 15 lat to co ma do powiedzenia prokurator?