Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten tego taki jeden

Jak rozwiazac ten problem, prosze doradzcie mi

Polecane posty

Gość ten tego taki jeden

Witam, Mam przyjaciolke z ktorą pracuje, ona ma chlopaka ktory razem z nami pracuje. Ona go nie kocha, chce z nim zerwac, wczoraj zle ją potraktował i ona przez niego pila zeby zapomniec bo miala dola. Dzisiaj ma kaca i glowaj ją boli. W poniedzialek nie chce jej sie isc do pracy, bo nie chce go widywac.Zastanawia sie nad zmienieniem pracy. Co byscie jej poradzili ?

zmiana pracy?, dól?, pić by zapomnieć?..... to prawie tak jak sie poddać ! ...a może sprobować usmiechnąc sie, ignorowac, mijac ja znak drogowy... to bedzie jak tryumf.. niech on zmieni prace miewa doly i sie zapija powodzenia...

a to niby skąd ona już dzisiaj wie, że w poniedziałek nie bedzie jej się chciało iść do pracy? :O:O:O kac minie dobry nastrój wróci.....

czy ty masz 13 lat na forum mozna rózne duperele pisać a i owszem albo w konkretnej sprawie znanej ogólnie(polityka czy coś innego) a ty taki topik co to nikt nie wie co to za dziewczyna z kim jest i dlaczego, i ty o rade pytasz to ci powiem dno totalne jesli chodzi o tak postawione pytanie, bo ktos kto sie spodziewa że dostanie radę - żenada moim zdaniem. Każdy robi co chce jezeli sie upiła to widocznie tak chciała jezeli z nim jest to widocznie tego chce jeżeli nie chce juz z nim byc to jej sprawa równiez, jeżeli nie chce iść do pracy, to sama powinna wiedzieć dlaczego, i jak to rozwiązać....to jest pytanie w stylu ktos załącza linka z 2 parami butów i się pyta które buty ładniejsze bo nie wie które kupić, no troche pomyslunku to ja w tych butach mam chodzić czy ta osoba, albo w tym wypadku to ja wiem jaki ma charakter ten chłopak i ta dziewczyna - i to ja mam wiedziec jak oni mają żyć?