Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcieeeeeee

czy po depilacji woskiem u kosmetyczki też wrastają włoski??

Polecane posty

Gość odpowiedzcieeeeeee

bo mi zawsze wrastają jak wyrywam pensetą czy gole maszynka elektryczną czy jak sama sobie woskuje..

Gość hmmmmmmmmm
tez bym chciala to wiedziec bo mam to samo:( i a czy tobie za kazdym razem wrastaja???? i co robisz na to ?? ja sobie zrobiłam razi teraz mam to czego nie chcialam...:( a tak marzyły mi sie takie gładkie nogi jak w reklamie......

na pipci i pod pachami mie nie wrastały ale na nogach mimo mycia szorstką gąbką pilingów i balsamowania codzienie tak i olałam bede golic maszynką a depilowac tylko pipke i pachy trudno nie ma lekko

Gość odpowiedzcieeeeeee
no powiedzmy że sobie nie radze. Kiedyś wydepilowałam nogi i to był największy błąd, bo goiły mi się 6 miesięcy. Miałam nogi w krostach jak zaczeły włosy wyrastać i nie mogły się przebić... Teraz wyrywam sobie włoski na lini brzucha bo mam troche i mi się nie podobają.. niestety mam przez to krosty to samo jak gole linie bikini. robie peelingi, troche gąbką szoruje, ale nie pomaga za bardzo. Smaruje sudokremem ale też tylko troche pomaga.. Nie wiem co mam robić.

Gość odpowiedzcieeeeeee
no właśnie mi chodzi o pachwiny i o tą linie na brzuchu. Reszte gole maszynką zwykłą.