Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Print Screen SysRq

chcę być piękna

Polecane posty

Gość Print Screen SysRq

teraz jest taki nowy talk show (chyba)- "chcę być piękna" kobiety, które biorą w nim udział są nienormalne :D ale przynajmniej dostarczają rozrywki widzom (nieźle się uśmiałam)

Gość jasneee
gdybyscie miały kinol garbaty do brody i mongolskie powieki , zanik ust w wieku np 27 lat -to co ? nie chciałybyscie zeby wam cos nie cos poprawiona za friko? ???

Gość Print Screen SysRq
nie :o

Gość ten program je poniża
:o to tak, jakby ktoś powiedział: "zobaczcie, co zrobiliśmy z takiego NIC" :o nigdy nie zdecydowałabym się na coś takiego zwłaszcza, że te kobiety wcale nie wyglądały tak źle zresztą robienie sobiem operacji plastycznych to głupota :o za pare lat będą wyglądały jeszcze gorzej i tym razem nikt im nie zafunduje drugiej operacji

Gość Plastyczna
Operacje same w sobie są jaknajbardziej O.K. Jeśli komuś się coś w sobie nie podoba, np. nos, uszy powieki to niech idzie pod skalpel. Mnie tylko zastanawia jedna rzecz, bo jeśli ma się ogromne kompleksy z powodu jakiejś cześci swojego ciała np. biustu to jak mozna pokazywac go przed całym krajem??????? Po operacjiostatecznie rozumiem, ale prze???? żyby wszyscy znajomi i sąsiedzi widzieli jaki z nich wybrakowany towar???? Nos rozumiem, bo i tak widać, ale co innego, nie rozumiem, a wy????????

Gość mnie najbardziej dowalił
tekst: "nie mogę już na siebie patrzeć, chcę wyglądać tak jak kiedyś! Jesteście moją ostatnią deską ratunku" :D kobita cała zaryczana, a w tle dramatyczna muzyczka śmiech na sali :D

Dokładnie. To jest porwierdzanie opinii, że wygląd to jest jedyne kryterium świadczące o wartości człowieka. Jesteś piękna - jesteś wartościowa. Jesteś brzydka - jesteś śmieciem, jesteś na marginiesie społeczeństwa. Społeczeństwo nie chce brzydkich, więc spierdalaj.

No muzyczka z \"Requiem dla snu\" zrobiła z tego niemal tragedię grecką :P

Z jednej strony dziwi mnie to, że są tak zakompleksione i pokazują swoje wady publicznie. Są świadome tego, a jednak to robią. Jednak z drugiej strony mogą być też aż tak zakompleksione, że widzą w takim programie jedyny ratunek dla swojego wyglądu. Ale mimo wszystko nie rozumiem ich :)

Gość mnie najbardziej dowalił
--->>> plastyczna ja w ogóle nie jestem za operacjami, ale co do tego drugiego to sie zgadzam jak te kobity wyjdą później na ulice, dopiero będą miały kompleksy :o jak w ogóle spojrzą w oczy swoim dzieciom :o jedna kobieta mówiła, że nie może się rozebrać przed mężem, bo wstydzi się każdego centymetra kwadratowego swojego ciała, za to pokazać gołe, obwisłe cycki przed kamerami, to się już nie wstydziła :o

Millli- no ;( zbeszcześcili tą muzyczkę, a tak mi sie podobała :( teraz jak będą chciała wrócić do tego filmu, to za każdym razem będę myslała o tym durnym programie

Gość o matko przeciez
widac zdecydowanie ze to tylko dla komerhy zwlaszcza ze te babki az tak najgorsze nie byly poza tym taki program robi kobietom wode z mozgu :O...pokazuje ze gdyby nie proogram te kobiety bylyby niczym :O...a do tego ciekawe czy ktoras z tych kobiet za rok bedzie wygladala jak teraz po zmianie :O...ciekawe czy bedzie o siebie dbac i czy bedzie ja stac na silownie lub drogie kosmetyki ktore sprawily ze tak wyglada??:O

Gość jasneee
a ja je rozumiem - bo sama mam brzydki nochal i chetnie bym, go poprawiła - napewno poprawiłoby to moja samoocena jesli chodzi o wyglad ( nie myslic z poczyciem wartosci). Ja bym sie zdecydowała na nos..bez zadnych rozbieranek czy bla blania o moim nieszcesciu jakim jest nos;-) ale one pewnie musza tak dramatycznie o tym mowic, podpisuja cos i na to sie godza

Gość Plastyczna
a tak swoją drogą ciekawe, kto im za parę lat zapłaci za wymianę silikonu, bo nie śadzę, zeby miałay najdrozsze implanty z dożywotnia gwarancją, a te zwykłe niestety trzeba wymieniać :-( samo wyjęciw wkladek tez kosztuje.... Operacje plastyczne śa dobre dla osób bardzo dobrze sytuowanych, zeby mogły je ponawiać co jakiś czas ...

Gość byc moze
wy pewnie jestescie bardzo ładne i dlatego wam nie zalezy ..albo bardzo brzydkie i zazdroscie

Gość Print Screen SysRq
moim zdaniem to uwłacza ich godności

Gość jasnee
bez przesady...

Gość Plastyczna
a tak jesscze na marginesie to mnie osobiście ten zoperowany nos sie nie podobał, bo ścięli garb, ale płatki przy dole nosa były zbyt duże, przez co nos był asymetryczny, u góry całkiem całkiem, a tu nagle na końcu taki kartofel :P ale w końcu co za drarmo to za darmo :P

Gość durny polsat
w amerykanskim programie byly panie ktore naprawde tego potrzebowaly. odchudzali je robili liopsukcje lifting, opracje nosa,uszu powiekszali usta poprawiali oczy zeby itp. a w polsacie? szczupla blondynka ktora miala lekko garbaty nos i zeby do wyprostowania. wejdzcie na strone programu zobaczycie ze wiekszosc pani wazy ok 50kg. metamorfoza drugiej pani nie byla wcale powalajaca.

Gość jasnee
mnie interesua sprawy "nosowe" jak z brzydactwa mozna uformowac całkiem zgrabny nosek

waleriana --- właśnie sobie jej słucham ;) Nie jestem ani bardzo ładna, ani brzydka, wyrażam tylko swoją opinię, a co, nie wolno?

Gość Plastyczna
do być może ---> nie chodzi o krytykę operacji plastycznych w przypadku znaczących defektów, czy ogólnie kompleksów, ale o obnoszenie się z tym w różnych programach. Ja sama zrobiłabym sobie operację plastyczną gdybym miała na to finanse lub sponsora :P ale nie zrobiłabym tego za cenę wystawiania się publicznie na smiesznośc i poniżania własnej osoby...

Gość Print Screen SysRq
ja jestem przeciętna i chciałabym wyglądać inaczej, ale mimo to nigdy nie zdecydowałabym się na coś takiego :o każdy powinien się pogodzić ze swoim wyglądem i zaakceptować siebie takim jakim jest zresztą te kobiety (zwłaszcza ta młodsza wcale nie były brzydkie) uważam, że tym kobietom nie ma czego zazddrościć, bo zrobiły z siebie pośmiewisko (teraz ludzie będą wytykać je palcami na ulicy) na dodatek zgodziły się na podeptanie własnej godności! za rok znowu będą wyglądały jak wcześniej (a nawet gorzej, bo skóra nie będzie się im naturalnie układać, a na zamaskowanie tego drogimi kosmetykami, czy na kolejne operacje nie będzie ich poprostu stać) Im potrzebny był psycholog, a nie stylista jedyne, co było dobre w tym programie, to skorygowanie uzębienia ;)

Gość Plastyczna
Print Screen SysRq---> ja się nie zgadzam z tym, że swój wygląd trzeba zaakceptować. Jeśli jest możliwość to trzeba korzystać, bo po co się męczyć, ale nie za wszelką cenę. A tak swoją drogą to niby dlaczego nie zoperowac sobie gigantycznego nosa, albo ogromnych uszu?

Mi pozostaje tylko stwierdizć, że bezsensowne i wręcz idiotyczne programy telewizyjne są wśród nas i tego się nie zmieni :) Jeśli komuś się one nie podobają to niech te osoby je najzwyczajniej w świecie omijają szerokim łukiem :)

Gość ballbinka
nie znam się na operacjach plastycznych, ale wydaje mi się, że jak ktoś koryguje biust (powiększa za pomocą sylikonu ) to za jakiś czas takie operacje się powtarza ( wymienia sylikon na nowy ). Zastanawiam się więc, skoro te uczestniczki nie mają kasy na zrobienie sobie taj operacji na własny koszt to co zrobią za parę lat?