Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Print Screen SysRq

chcę być piękna

Polecane posty

Gość ykhmmm...
chciałabym zobaczyć te panie za pięć-dziesięć lat. dowiedzieć się czy zaczęły wreszcie dbać o zęby, czy stać je było na wymianę silikonu w piersiach i czy skalpel wyleczył je z depresji i fobii społecznej.

Gość radosna dziewica
rozumiem dlaczego to wazne by byc atrakcyjna. bo koszmarek niestety ma problemy z seksem bo mezczyznie albo stoi albo nie do nas a jak koszmarne jestesmy to potem w najlepszym wypadku wiesza nad lozkiem plakat jakiejs pieknosci i wtedy moze sie seks uda . bez tego ani rusz.

Gość kajala
Jeżeli ktoś ma kompleks na tle swojego wyglądu to żadne gadanie typu: uroda nie jest najważniejsza,liczy się wnętrze a nie wygląd nic tu nie pomoże.Postronnemu obserwatorowi może sie wydawać,że dana osoba zachowuje sie nieracjonalnie,że jest próżna i głupia.A to nie jest prawdą.Kompleksy mogą człowiekowi zrujnować życie,maleńki problem w oczach zainteresowanego urasta do niebotycznych rozmiarów.Jeżeli taki ktoś ma szanse na poprawienie nie tyle swojego wyglądu,a uleczenie swojej duszy to uważam,że powinien to zrobić.Zgadzam się,że ten program ma trochę głupią konwencję - no ale cóż takie są prawa bissnesu..A kobiety,które się do niego zgłosiły wiedziały na co się godzą.

Gość wikidailo
Ja juz pisalem, ze moim zdaniem ten progam to porazka, ale fakt ze nazywa sie "chce byc piekna" a nie "chce wygladac normalnie". Mlodsza to byla lasencja juz przed, nic jej nie brakowalo, moze faktycznie zeby miala brzydkie, ale z tym nosem to dala sygnal "patrzcie na mnie ja mam nos brzydki" no i na sile moze i przyznal bym jej racje, ale z bolem... A starsza babka to mnie dziwi totalnie, ma juz swoje lata i chyba wie co to jest sport skoro nawet medale zdobywala. Przyznala sie ze z dniem zakonczenia kariery rzucila cwiczenia od razu. Chociaz w dresie pod sztanga caly czas ja pokazywali. HEHE. Ale chodzi mi o to, ze z niej w zasadzie wizazysci zrobili cala robote, bo reszta czyli cwiczena itp chyba sama wiedziala ze musi wykonywac. Dopingu szukała? Na razie czekam na reszte. Mnie jeszcze przykul uwage wzrok corki tej mlodszej, bodajze kasi, nie wiem jak wy to obieracie, ale dla mnie oczy mialy kolor zielony:)

Gość wikidailo
I jeszcze jedno, tak jak ludzie lubie patrzec jak gwiazdy sie starzeja tak chca widziec dalsze losy osob ktore braly w tym udzial. Powiedzmy za rok czy dwa lata, i ja tez chcialbym to zobaczyc. Jezeli progarm nazywal by sie "chce wygladac normalnie" to nie, niech taki wyskok bedzie dla nich szansa na normalne zycie, a jak to tego doszlo najlepiej przemilczec. Ale odsysanie tluszczu itp... ludzie, na jakims zagranicznym kanale pokazywali goscia co sobie tluszcz odsysal, pil coli chyba 10 listrow dziennie "bo lubie" i to nie byl powod do zmiany tylko prosze mi wyciac tu i tu, zeby mi sie ladnie kola o scianki obijala.

Gość myślę
kajala zgadzam się z Tobą w 100% tyle tylko , że nadal uważam że z doborem kandydatek poszli na łatwiznę one nie były brzydkie

Gość gold-misteria
ale ta malgorzata 37 lat a myslam ze ma z 60-wyglada gorzej od mojej mamy wlasnie 60 latki. i zrobili z niej jakas paskudna babe a te cycki ktore sobie wybrala-porazka wieksze od glowy

Gość potwierdzam
mlodsza mogła tylko zeby i nos zmienic o by było ok - na przyszłosc by nic jej nie groziło w postaci wymiany silikonów

zobaczymy za 2-5lat.jak beda wygladaly silikony moga powodowac raka a te botoxy wstrzykiwane pod skore to jad kielbasiany niby juz nie szkodliwy powoduje miejscowy paraliz nerwow przez co zmarszczki zanikaja a odessanie tluszczu moze slonczyc sie smiercia w najlepszym razie infekcja i zapaleniem albo miejscowa martwica o tym sie nie mowi na wstepie pozniej trzeba podpisac deklaracje ze sie nie bedzie ciagalo lekarza po sadach w razie niepowodzenia .poczekajmy a zobaczymy .

Gość upupupupupu

Gość Print Screen SysRq
oj to mój rekordowy topik ;) jeszcze nigdy nie miałam tyle wpisów :p :classic_cool:

Gość to i ja się wpiszę
wczoraj na onecie był artykuł na temat tego programu. Było w nim min. o tym, że do programu wybierają kobiety bez znacznej nadwagi albo w ogóle bez nadwagi, bo nie da się bez odsysania tłuszczu w 6 tygodni zamienic słonika w motylka ;-) A po tym zabiegu to i blizny i siniaki sa i nie zejdą w te 6 tygodni. Poza tym nie wybieraja kobiet po 50-tce bo starszym sie skóra dłużej goi i efekty nie są zadowalające. Jedna z tych babek mówiła, że koledzy jej 12-letniego syna już sie podniecaja bo widzieli w zajawce, że będa gołe cycki mamy kolegi :-O Druga, że jej małżeństwo sie sypie, bo zobaczyła, że jej mąż nie radził sobie z opieka nad 2,5 letnia córeczką :-( Mnie ten program troche przestraszył - zrobili z tych babek jakies sztuczne silikonowe lalki :-(

Gość taki jeden X
Przepraszam ale to jest chore :O - [;asstikowec lale które za pare lat będą wygladać jeszcze gorzej niz obecnie, żal mi ich :O

Gość hihotek
jeżeli bohaterki tego programu zaakceptowały siebie tylko dlatego, ze ktoś je "zrobił" i teraz są "piękne" - kwestia dyskusyjna- to aż boję sie pomyśleć, co będzie, gdy za jakis czas czar pryśnie, bo np. przestaną dbać o siebie. Łatwo jest zaakceptować siebie, gdy stylista nas ubierze w markowe, piekne ciuchy, gdy fryzjer "gwiazd" trzaśnie nam fryzurkę, a ktoś inny zrobi piekny makijaż, ale przecież nikt na codzień nie "robi" sie tak! Zamiast poprawiać fasadę trzeba zająć się środkiem!!! Moim skromnym zdaniem...

Gość Myślę...
Tym kobietom wystarczyłoby zadbanie o siebie a nie siedzenie i płacz w domu i czekanie czy je wezmą do programu.Gimnastyka, dobry fryzjer,nowy ciuch,osobę która wesprze nas dobrym słowem itp, a oto można samemu zadbć jeśli bardzo się chce.Nie widziałam tam kobiet jakiś szkaradnych którym potrzebne były te operację.Też chciałabym zobaczyć te kobiety za rok dwa.