Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczuś

Czułość- czytajcie Kobiety !!!!

Polecane posty

Gość płaczuś

O czym trudno im ze sobą mówić? Ciekawe wyniki w naszej ankiecie przyniosły pytania, o czym żyjący w związkach chcieliby mówić. Szczególnie jeśli chodzi o panów. Panie utyskują, że ich partnerzy nie są rozmowni. Tymczasem z naszych badań wynika, że mężczyźni chcieliby porozmawiać o czymś więcej niż sport, polityka czy wydatki, ale nie potrafią się do tego zabrać. Najwięcej mężczyzn - aż 41 procent - miałoby ochotę poprosić żonę o okazywanie im więcej czułości. I nie chodzi tu o rozmowy o seksie. - W naszej kulturze pokutuje mit "macho" - twierdzi Andrzej Samson, psycholog, psychoterapeuta i doradca rodzinny. - Trening typu "nie maż się", "nie bądź maminsynkiem" robi swoje. Zuzanna Celmer, psycholog, autorka między innymi książki "Człowiek na całe życie", dodaje, że mężczyzna boi się poprosić o czułość, bo uznaje to za okazywanie słabości, która mogłaby go narazić na krytykę albo na wykorzystanie tej wiedzy przeciwko niemu. - Współczesne kobiety często skupiając się na karierze, przejmują najgorsze męskie wzorce - mówi. - Bywa, że i tam, gdzie dom, dzieci i mąż są zadbani zapomina się o czułości. A czułość to tkanka, która łączy rodzinę. źródło: www.he.com.pl przyłączam się do tego całym moim Twardym Sercem i proszę Was o więcej czułości, dłuższe romantyczne pocałunki i przytulanie się aż do wspólnego zaśnięcia. :) ps. ja zawsze proszę o to czego chcę, na szczęście, ale nie zawsze to dostaję :(

Gość płaczuś
NIE.

Gość ja nie zapominam
idę utulić do snu mojego męszczyznę.;)

Gość tralala12
Placzus,ale Ty przeciez seksu chcesz...sam o tym pisales.

To powiedz mojemu facetowi, zeby na moją okazywaną czułość nie reagował jakby mu komar usiadł na ramieniu :-(. Sami często się prosicie o to, by okazywanie jakichkolwiek uczuć schować do szuflady, a po domu niech kręci się robot, który nie zadaje pytań, nie mówi a nocą zawsze jest gotowy na seks. Może niech meżczyźni najpierw zaczną od siebie, co?????

Gość romantyczna ipraktyczna
tak placzuś to znany tutaj podrywaczuwazajcie dziewuchy!!!!

Gość podddniosz

Gość prrooooosze
nie cytuj Samsona! co madrego moze powiedziec przestepca lamiacy etyke zawodowa?!?!?!?!?!

tak, tak..ja go znam ujuż ja go znam 😠

Gość ssssssssss
"twierdzi Andrzej Samson, psycholog, psychoterapeuta i doradca rodzinny." to ten pedofil ????

Gość prrooooosze
ten sam!

przetrzegam przed placzuciem!!!!

Gość Mila 50
Akurat psycholog andrzej Samson na ktorego sie powołujesz jest po rozwodzie ... więc to dla mnie np. zaden autorytet. Jeżeli nie poradził sobie z problemami we właśnym małżeństwie więc ... :-D

Gość Samson
molestowal nieletnich :O

Gość gochaaaaaaaa
ten sam tekst skierowałabym do facetów

Gość Płaczuś
Pierwsze co mnie zdziwiło to to, że temat jakoś powoli odżywa. :) Niestety teraz nie zamierzam się rozpisać bo mój zmęczony organizm domaga się snu. :( Napiszę jedynie tyle, że potrzebuję czułości tak samo jak sexu co pewnie wyda się dziwne wielu Kobietom. Może i jestem podrywaczem ale nie mi to osądzać, niech inni mnie oceniają tak jak mnie widzą. Ogólnie stwierdzam, że jestem wyjątkiem, który jak na razie nie wie co jeszcze chce robić w życiu. Jedyne co na tą chwilę jest pewne to to, że pójdę spać, chociaż ktoś kiedyś powiedział, że wszystko może się zdarzyć. :D Dobranoc.