Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angeliiiina jolii

znacie te kosmetyki?? Co o nich sądzicie??

Polecane posty

Gość angeliiiina jolii

Mam 16 lat i chciałabym wreszcie kupic sobie jakies kosmetyki:( jestem biedna i chciałam kupic używane, zeby za niewielką cene skompleotwać jakis zestawik. Znalazłam 2, który lepszy???? http://allegro.pl/item94538227_zestaw_12_kosmetykow_avon_i_innych_od_1zl_.html http://allegro.pl/item94631360_zestaw_kosmetykow_sunsilk_avon_soraya_johnson_s_.html

Oj, a może nie kupuj używanych kosmetyków. Używana szminka czy tusz do rzęs - to chyba mało higieniczne. Chyba że Ci to nie przeszkadza. Może raczej pomyśl, co by Ci się przydało i poszukaj czegoś tańszego, polskiego w sklepie. Dobre kosmetyki nie muszą być koniecznie drogie.

Gość angeliiiina jolii
ale tutaj mam całą kosmetyczke za 28 złoty :( a w sklepie wydam tyle na 3 kosmetyki :(

Gość palmolive
a fuuuj skad wiesz kto sobie te usteczka smarował błyszczykiem i co miał w ustach wczesniej?//???

a może zapiszesz się do Oriflame? teraz wpisowe tylko 1 zł. korzyści masz takie, że zamawiasz dla siebie kosmetyki ze zniżką, a także je sprzedajesz, a więc zarabiasz - zarobek możesz przeznaczyć na kosmetyki dla siebie, a może i coś zostanie :)

Nie kupuj używanych kosmetyków, bo zarazisz się jeszcze jakimś świństwem. Przejdź się do Rossmanna czy do większego supermarketu i rozejrzyj. Kupuj po jednym, powolutku, niekonicznie całą kosmetyczkę na raz, ale wybieraj z rozwagą to na co konkretnie masz ochotę. Po co Ci błyszczyk w kolorze, w którym Ci nieładnie, albo zapach, którego nie lubisz...

Gość oszołomka
bleee!!!!!! Kto to widział kupywac uzywana szminke!!czy blyszczyk!! A słyszałas dziewczyno o takim czyms jak ZAJADY?? OPRYSZCZKA?? Skąd wiesz czy ktos kto tego uzywał nie miał jakiegos wirusa skórnego??

Gość do 16-stki
daj sobie spokoj z tym , jak bedziesz miec pieniadze to sobie idz i kup nawet jakiejs niedrogiej firmy typu golden rose , albo kup sobie krem nivea za 3 zlote . chcesz sie jakiegos syfa nabawic nie brzydzisz sie ??????????