jabłko 0 Napisano Kwiecień 1, 2006 h,mm chce sie o coś zapytać czy prezerwatywa będzie skuteczka przy stosunku chche zrobić to 1 raz .. i nie jestem pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miska12345 Napisano Kwiecień 2, 2006 moze byc skuteczna ale nie musi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak twoj facet Napisano Kwiecień 2, 2006 umie ja dobrze zalozyc i zastosujecie jakas dobrej jakosci to bedzie skuteczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naIa26 0 Napisano Kwiecień 2, 2006 pęknięcie czy ssunięcie prezerwatywy to niestety ryzyko które trzeba ponieść ale nikt nie rezygnuje z seksu mimo tego ryzyka:) możesz być pewna że bedzie ok!!!! a jeśli zdarzy Ci się to co napisałam powyżej istanieje jeszcze tabletak \"po\".. więc spoko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kng Napisano Kwiecień 18, 2006 jak nie bedzie w niej powietrza czytaj dobrze załozona to nie powinna peknac, kochana nie ma sie czego bac, mimo ze jest stres, to wszystko jest w porzadku, a nawet jak peknie to nie peka tak mikroskopijnie tylko calkowicie. a po drugie sa pastylki jakies do 72h i po klopocie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kng Napisano Kwiecień 18, 2006 poleccam dla pewnosci twej psychicznej durex super albo extra safe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perffumka 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 najlepsze rozwazanie (jak dla mnie) to prezerwatywa (durex extra safe) plus globulka (patentex) - razem albo w ogole ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach