Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskamiska

jestem piękna mam tego dość!!

Polecane posty

Gość miskamiska

wyglądąm młodo,jestem piękna,ja już nie mogę,pomózcie mi!help,już wszystkie lustra potłukłam,ale ludzie mnie zaczepiają na ulicy,brak makijazu nie pomaga ani stare ciuchy.jestem w depresji!

Gość chwalisz się czy żalisz
pokaż tu nam swoje zdjęcię, pośmiejemy się oglądając kolejnego potworka :P

Gość byyyku
idz sie powies przegralas swoje zycie

Haha, jeszcze swiat nie widzial takiego cuda na ktory kazdy by zwracal uwage, bo \"nie oladne co ladne tylko to co sie komu podoba\" a \"pieknosc\" jest pojeciem wzglednym wiec nie rob z siebie afrodyty. Ludzie poddaja sie operacji zeby poprawic sobie wygladac a ty masz problemy! Rany do czego to doszlo! Nie sadze zebys byla piekna, conajmiej mozesz byc ladna, ciesz sie bo kazda dziewczya chciala by taka byc.

Gość To sie oszpec
Da sie, mowie ci... Bo ja znam piekne i mlodo wygladajace kobiety, ale one sie na to wcale nie skarza...Dbaja o siebie, ale bez przesady i do glowy by im nie przyszlo, by sie nad soba uzalac. No ale to pewnie prowokacja, bo ktoraz dziewczyna nie chcialaby byc piekna? Lepsze to, niz cale zycie pelne kompleksow i operacji plastycznych a la "chce byc piekna"...

Gość wiecie co...
a ja znam taka piekna nastolatke, ktora naprawde miala dosc swojej urody i sie "oszpecila". Tzn. obciela sie na jezyka, ubierala sie jak mlody chlopaczek - ale coz: i tak jej sie nie udalo, bo figurke miala kobieca i piekna, czego nawet luzne swetry nie ukryly, twarz przepiekna, no bo piekne rysy, ktore i przy krotkiej fryzurce wcale nie stracily na urodzie (cos jak Halle Berry). Ta biedna dziewczyna miala stany depresyjne, kolezanki w szkole nie chcialy sie z nia przyjaznic tylko ja ciagle obgadywaly, bo baly sie, ze im chlopakow odbije, z kolei chlopcy albo ja molestowali fizycznie w zaczepkach jak to u takich smarkaczy bywa, albo grozili jej samobojstwem jesli ich nie pokocha. No ale ona nie byla sama zapatrzona w siebie tylko cos nie miala szczescia w przyjazni. Tzn miala przyjaciolke, ale nie w swojej klasie i czula sie w nowej szkole obco. A faceci i tak widzieli w niej tylko "ladna du..." , a nie doceniali jako czlowieka. To tez ja dobijalo. Sa takie babki, ktore zwracaja na siebie uwage nawet jesli same tego nie chca i nic w tym kierunku nie robia. Mozna sie oszpecic, ale prawdziwej urody i tak nie ukryjesz.

Gość miskamiska
obciągam z połykiem na pierwszej randce :P

Gość a feee...

Gość temat prowokacja
prowokacja!!!

Gość więc ciesz się życiem

Gość hahahahahahahaaha
topokaz foto swoje,zobaczymy czy masz sie nad czym uzalac :P

Gość słodka_lady16
Może jesteś taka brzydka i się oglądają??;P