Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikrus

grzybica

Polecane posty

Gość mikrus

chyba mam grzybicę pochwy...zaczęło się od swędzenia i od jakiejś serowatej wydzieliny...od niedawna chodze na basen, wczesniej czegoś takiego nie miałam, jestem dziewicą i boję się iść do ginekologa, czy takie badanie boli? Co mi będzie robił? Proszę bez głupich komentarzy.

Gość mikrus
Nastapil blad w czasie wykonywania zadania. Brak ID tematu! trakie cos mi wyskoczyło

Gość koryzalia
każe ci usiąść na fotelu włożyć nogi w strzemiona a potem naciśnie guzik i nogi rozjadą ci sie na boki a lekarz wsadzi ci taką metalową rurę - rozwieracz :p i zajrzy do środka :p a potem weźmie gazik na patyku i w środku będzie nim mieszał żeby wziąć tą serowatą wydzielinę do badania :P jak widzisz sama przyjemność :D

Gość poczytaj sobie tu
musisz usunąc z paska wszystko co jest po numerze736822

Gość nie rozwieracz
:D tylko wziernik

Gość mikrus
ale ja jestem dziewicą....to bedzie bolało?

Gość poczytaj sobie tu
albo wejdx na tematy polecane GRZYBICA POCHWY

Gość koryzalia
:p może dziewczyna mi niedokładnie wytłumaczyła :p

Gość mikrus
poczytaj tu sobie dzięki :D

Gość mikrus
chodzi mi głównie o to, czy badanie będzie bolesne...tam tego nie napisali

Gość ciocia mania
hehe boli jak cholera

Mikrus...wybierz się do lekarza, nie zawsze badanie ginekologiczne jest przyjemne ale nie jest to też coś strasznego i nie do wytrzymania. Pierwszy raz u lekarza jest najbardziej stresujacy dlatego wybierz jakiegoś sprawdzonego przez mame albo koleżanki. Od razu powiedz że jestes dziewicą wtedy lekarz będzie wyjątkowo delikatny. Może badać Cię normalnie ale także może zbadać Cię przez odbyt ale w przypadku grzybicy to raczej przez odbyt nie będzie Cię badał. A może być i tak że tylko z nim porozmawiasz i dostaniesz recepte. Ciociu maniu - strasznie mądra jesteś, i bardzo mądry założyłaś topik. ja bym jeszcze zalecała twojemu chłopakowi żeby sobie jeszcze małego umoczył w spirytusie żeby potem jak go dotknie miał czyste palce i mógł swobodnie grzebać ci w cipci... To taka mała dygresja, głupota ludzka czasami mnie przerasta...

Gość 135790
jak sa to poczatki to zastosuj clotrimazolum , jakies czopki np vagical probowalas czegosc?? jezli jestes dziecwica to lekarz chyba nie bedzie badal sie wziernikiem, mi suie zdaje ze zbada ci palcami tylko i zobaczy jajak wydzielina , tak bylo u mnie jak bylam dziewica