Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi radzicie

Mam problem z ciągłym pękaniem skóry na palcach???!!! Help!!

Polecane posty

Gość co mi radzicie

Ten problem mam chyba od zawsze, samoczynnie pęka mi skóra na palcach, byłam u lekarza ale on mi tylko proradził żebym unikała jak mniej płynów chemicznych, tak też zrobiłam ale to i tak nie pomogło!!. Nie wiem co sie dzieje może czegoś brakuje w organiźmie?????? Może miał ktoś podobny problem???? Aha sosowałam już wiele kremów z witaminami A itp ale to i tak nie pomogło!! Co jest nie tak???

Gość za dużo psiego nasienia na
skórze może przedstawiać problem

Gość co mi radzicie
hmmm... co takiego??

Gość aboabo
musisz systematycznie smarować ręce kremem najlepszy linomag albo maść witainowa (ta druga za całe 2 zł w aptece) ale lepiej częsciej byle jakim kremem niż od wielkiego dzwonu tymi maściami

Gość polceiłąbym Ci
kremy neutrogeny.mój tato miał podobny problem i stosowanie właśnie kremu neutrogena pomogło mu się go pozbyć.

męczyłam się z tym całą zimę. pomógł mi krem z Avonu glicerynowy z silikonem, a muszę przyznać że moje rece nie wyglądały zbyt ładnie. Pewnego dnia naliczyłam 21 pęknięć na 1 palcu... Po za tym pęka mi skóra jak mam kontakt z proszkami do prania.

Gość eeeeeeeeweeeeliiiiinkakaka
mialam to samo , niczym sie nie smarowalam, poprostu przestalam zdzierac ta skore i juz od jakis 5 lat nie mam tego swinstwa