Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katka2006

czy jest tu ktos kto tez pisze prace mgr i ma dosyc????

Polecane posty

no wlasnie - tak jak wyzej... bo ja juz na serio wysiadam... wiosna za oknem, a mnie gonia terminy...

margit, jak sobie radzisz z tak apiekna pogoda za oknem, mnie normalnie skreca zeby wyjsc i rzucic to w cholere...

ja na szczescie mam juz glowy 9 marca mialam obrone :D bedzie ok ja tez mialam dosc kilka kaw dziennie setki razy latanie do promotora poprawki to zlke tamto niedobrze to zmnienic to przestawic owo przeniesc grrrrrrrrrrrrrrrrr schudlam ze 3 kg palilam ze dwie paczki kawy dziennie i pilam hektolity kawy nie lam sie dasz rade a potem jaka bedzie satysfakcja hehehehe :Dpozdrawiam

Maly spacerek nie zaszkodzi...ja robie tak ze np ide po zakupy a chodzi mi o oderwanie sie od tego g....a;) Poza tym mowie sobie, ze w wakacje gdzies pojade(co wcale nie jest takie pewne, ale pomarzyc nie zaszkodzi)...

Gość jak ja wam zazdroszcze
ja też powinnam pisać ale nijak się zabrać nie moge :((( a czas ucieka a ja już na kolejny miesiąc odkładam obrone...z kwietnia zrobił sie czerwiec...buuuu

cigle sobie powtarzam trzeba zacisnac zeby, napisac to i zapomniec w cholere, ale po kazdym kolejnym spotkaniu z promotorem i kazdej kolejnej koniecznosci poprawienia czegos opadam z sil...

Gość takajakasona
ja pisze dwie... w czerwcu chyba obrony, badan nie mam, w jednej w ogole teorii nie mam ehhh

Ja nie mam dosyć, ale jestem baaardzo zmęczona :O Miałam dzisiaj skończyć drugi rozdział i oklapłam...

Ja też piszę i też już mam dość:( a najgorsze jest to,że na mojej głupije uczelni na 10 semestrze mam zajęcia do których się muszę przygotowywać!!! Więc teraz zamiast siedzieć i pisać pracę to ja robię jakąś durną prezentację!!!! ale pociesz mnie fakt, że w czerwcu będzie koniec:D trzymajcie się i nie dajcie się:P

Wolę jednak pisać i \"męczyć się\" (dla mnie to przyjemność), niż myśleć: co dalej \"po czerwcu\" (jak po stanie wojennym :O ) ?

ja siedze i poprawiam dwa pierwsze rozdzialy, a raczej narazie jestem przy pierwszym. teraz zadaje sobie pytanie - czemu wybralam sobie takiego promotora a nie innego (jest tak bardzo upierdliwy!!!). na dodatek wkurzam sie bo pzy tym wychodi cale moje niezorganizowanie i brak systematycznosci. wszytsko zostawiam na ostatnia chwile wrrrrrrrrrr...... tez mam mnostwo zajec w ostatnim semestrze - paranoja jakas, ale mysle ze nawet gdybym miala ich o polwe mniej to nie umialabym si ezorganizowac. teraz powtarzam sobie - trzeba bylo zaczac wczesniej pisac... och... wlasciwie to nie powinnam narzekac, bo 3 rozdzialy mam gotowe - tylko jeden zostal- ale pewnie bede je poprawiac do usranej smierci... ehhh co za koles.... :)

katka ja mialm to samo upierdliwy byl moj promotor jak nieszczescie nieraz sobie plulam w brode ze go wybralam coz zacisnac zeby i nie dac sie :) powodzonka 3 mam kciuki za Ciebie :)

dzieki kaciaaa nie dam sie, chocbym miala siedziec cala noc to poprawie to dzisiaj, a jutro.... spedze caly dzien spacerujac i myslac o wiele bardziej przyjemnych rzeczach :D a poki co wracam do roboty!!! za wszytskich aktualnie piszacych i tych przymierzajacych sie trzymam kciuki i buziakuje

Gość hihotek
Właśnie przypomniały mi się moje przeżycia z przed roku ... Napisze tylko tyle: RÓŻOWO NIE BYŁO - podczas pisania, bo podobnie, pewnie jak większość "magazynierów", odkładałam pisanie na później, na lepszy czas, wenę, itd, a potem było wielkie joł i wszystko na raz! :) ale jakoś poszło, przeryczałam swoje, wzięłam się w garść i 30 czerwca stałam się pełnoprawnym mgr - i nie muszę chyba mówić ile z tego pożytku ;) Trzymam kciuki za tegorocznych, przyszłych mgr - będzie dobrze, jak co roku!!! I pamiętajcie - byle do wakacji!!!

Gość cast away
Szkoda słów... jak przypomnę sobie moją magisterkę z 2002, a przecież pisanie to ostateczny etap.... pracowałem juz 2 lata wcześniej a ile czasu w bibliotekach (co poniektórym wyjaśniam że poza internetem istnieją, również na uczelniach, takie budynki gdzie są książki i prasa i jest w nich wiedza której nie ma w sieci, zwłaszcza jeżeli napisano je 20 lat temu)...koszmar.Sama obrona to był pikuś.