Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modnisiaa

Co się ze mną dzieje?

Polecane posty

Gość modnisiaa

Powinnam dostać okres najpóźniej wczoraj a jego nie ma...Do tej pory miałam regularnie niemalże co do godziny.Kocham się z moim chłopakiem używając gumki,nigdy nie pękła ani nie było żadnych niespodzianek.Tak więc co jest nie tak i dlaczego nie mam okresu?

Gość modnisiaa
martwie się!Pomóżcie!

Gość poczekaj jeszcze pare dni
moze przezylas jakis stres

Gość ciocia mania
spoko, może się stresujesz i dlatego, nie jesteś przecież jakąś maszyną, stresy, dieta, wysiłek, podróże, ćwiczenia, to wszystko (i nie tylko) może opóźnić miesiączkę...nie martw się, pewnie wszystko jest dobrze...może zrób sobie test ?

Nawet jeśli do tej pory miałaś regularnie okres, nawet co do godziny :) to i tak jeden dzień opóźnienia zawsze może się zdarzyć i to o niczym nie świadczy. Jeśli do jutra nie dostaniesz zrób test i nie zamartwiaj się niepotrzebnie.

Gość modnisiaa
no faktycznie przeżyłam stres ostatnio spory i mam nadzieję ze to faktycznie przez to no bo jak skoro z gumki nie wyciekło...

Gość modnisiaa
a jest jakaś możliwość , że mimo tego ze gumka nie pękła mogłam zajść?

Gość modnisiaa
??

Gość modnisiaa
powiedzcie bo się martwię!

Gość lottta
mogłas nie uważac podczas pieszczot..plemniki na palcach czy cos.. ale poco zakładac taki scenariusz??nie martw sie dostaniesz!!i nie stresuj sie bo przedluzasz oczekiwanie na okres!!

Czy Ty jesteś nie do zdarcia??? :D Coś Ty się tak uparła na tę ciążę? Nawet jeśli jesteś, to ten stres jaki sobie teraz stwarzasz w niczym nie pomoże. A tak apropo pytania - prezerwatywa nie daje 100% zabezpieczenia i może się tak zdarzyć, że nie pęknie, a i tak do zapłodnienia dojdzie. Tak jak i pigułki, niby brane są regularnie, a jakiś pech dosięgnie, choć rzadko, bardzo rzadko się to zdarza.

Gość modnisiaa
Alarm odwołany:)Wszystko jest super ,dostałam dzis okres więc jest ze mną wszystko ok chociaż z drugiej strony mój mężczyzna bardzo by chciał dzidziusia.