truskawkowa 0 Napisano Kwiecień 2, 2006 co robić? jeszcze trochę a będę miała anemię, a Cyclonamina nie pomaga... a ginekologowie tylko to zapisują! w tych dniach nie jestem w stanie nawet chodzić... wie ktoś coś na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morgaine 0 Napisano Kwiecień 2, 2006 Badałś krzepliwość krwi? Nie masz innych krawień tylko menstruacyjne? A myślałaś o pigułce? Powinna zmniejszyć krwawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajo Napisano Kwiecień 2, 2006 hej...idź do lekarza, moja siostra miała coś podobnego i miała nadżerkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truskawkowa 0 Napisano Kwiecień 2, 2006 krzepliwość mam dobrą, a na pigułki jestem za młoda...:( tak czy siak dzięki za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truskawkowa 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 temacik spadł i nikt nie pisze...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coccinella 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 Powodów może byc wiele i lekarz musi znaleść przyczynę. Jeżeli twój gin potrafi tylko zapisywac tabletki, to idź do innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truskawkowa 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 pomoże ktoś jeszcze? proszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach