Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
selkie

Już posprzątali ;)

Polecane posty

w sumie wpadalem w alkoholizm wtedy, a przez to wydarzenie tam zlapalem traume i przestalem juz chlac cydry

takze ciesze sie, ze wczoraj jak stamtad wyszedlem to nie plakalem tylko sie smialem i cieszylem ze szczescia :D
super wieczor, bez alkoholu tez sie mozna super bawic jak widac ;P

4 minuty temu, selkie napisał:

To nie jest rzadkie i dotyczy każdych czasów, że tak zwani "ludzie sztuki" (w tym bardziej utalentowani niż jacyś pseudo-pieśniarze), pod innymi kątami bywali odrażającymi nieraz ludźmi. 

I nadal takimi są 😁

1 minutę temu, MerkuT napisał:

w sumie wpadalem w alkoholizm wtedy, a przez to wydarzenie tam zlapalem traume i przestalem juz chlac cydry

Słabi ludzie topią smutki w alkoholu. 

Dobrze, że mam silny charakter i twardą dope 😁

Cóż, życie samo mnie tego nauczyło. 

6 minut temu, Tofik napisał:

Madziu ty w pracy jako salowa nie takie rzeczy robiłaś po pijaku 

Nie pije i nie jestem salową bezrobotny Przemku z Łyszkowic z powiatu łódzkiego, którego nawet nie stać na pączka z lukrem. Więc radzę uważać, co piszesz, bo karma wraca 😅

ja znielubiłam troche hard rocka i metal bo tu Iskry i inne sluchaja to ja wole ambient i klasyczna muzyke juz

Ja zaczalem pic z samotnosci, bo chodzilem do college ale caly dzien nie mialem do kogo geby otworzyc, to bylo straszne

a na mysl o wypiciu puszki cydra sie cieszylem jak dziecko... no i tak sie zaczelo

dobrze, ze przestalem, bo watrobe bym sobie dalej niszczyl ;/

ja nie slucham jutubow i mam zablokowane, wiec nie widze co wrzucaja

ja jak trenuje to prog rocki i prog metale najbardziej lubie w sumie

Ludzie spjerdoleni z ADHD robią taka muzykę chyba że jacyś wirtuozi jakiś acid jazz jest i tyle fajnych dźwięków a nie ktoś z downem nawalający mie to już znudziło 

13 minut temu, selkie napisał:

😄

Przecież wiesz, że tak. Nie przekręcaj moich intencji 😉

A moje intencje są takie, że lubię ci tu dokuczać. Ciężko mi z tego zrezygnować 😉

dla mnie te jutuby to niszcza przyjemnosc ze sluchania piosenek, bo ja jednak lubie sobie najbardziej caly album posluchac od pierwszej piosenki do ostatniej a nie jarac sie pojedynczymi piosenkami

a mnie nie, ja nadal slucham piosenek zespolow, ktorych sluchalem za dzieciaka i nastolatka i dorastalem z tymi klimatami

z nowosci malo co znam

ale mnie np brzydzi sluchanie muzyki na jutube i jaranie sie z jutubami i kazdy wielki ekspert ;/

A mnie nudzi jak każdy wspomina co było 20 lat temu jak byłem młody a nadal fajna muzyka jest jak się poszuka 

8 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Nie pije i nie jestem salową  

Ciekawe od kiedy

a mnie jara caly czas to samo co kiedys mnie jaralo, ale dlatego chodze do jazz klubu, zeby troche poszerzyc horyzonty xD

ale ze mialem 8 lat lekcje u jazzmana mgr po akademii w katowicach to umiem grac jazzowe klimaty, mimo ze cale zycie slucham jakies metal rock i elektro xD

tez lubie ambienty, kiedys w Polsce mialem kumpla geeja to zesmy sie spotykali i jarali ziolo razem i sluchalismy muzyki i u niego robilismy ambienty, on gral na piano i w audacity sie bawilismy haha

Przed chwilą, Tofik napisał:

Ciekawe od kiedy

Od wtedy jak jechały Szwedy 😁

Skończ te końskie zaloty, bo nie jestem zainteresowana, a stalking w sieci i cyberprzemoc jest karalna. Chcesz trafić do więzienia? Co robiłeś Nimfie? No właśnie, więc odbij i zajmij się Andrzejem i jego działką 😅😁

2 minuty temu, MerkuT napisał:

ale mnie np brzydzi sluchanie muzyki na jutube i jaranie sie z jutubami i kazdy wielki ekspert ;/

Ja lubię muzykę trance 😄

no sluchalismy z moim wspollokatorem muzyke trance jak przyjeebalismy oboje speed i 4 dni nie spalismy i trance lecialo, tez lubie z mojej wiezy i glosnikow xD

mam 4 plyty skladanki z trance, niezle klimaty ;D

Cała płytę słuchałam se Future Sound of London i The Curve ale to tak se leciało fazujaco na winylu można by mieć więcej plyt

w ogole to ide po swojego drugiego laptopa zaraz sobie pozgrywam jakies trance na moj odtwarzacz audio xD bo mam na plytkach xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się