Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgsadgas

taka stronka gdzie porównuje się własną fotke z fotkami sławnych ludzi?

Polecane posty

Gość fgsadgas

ktoś kojarzy adres, albo jakies namiary?

Gość brzydulinska
Mi wyszlo, ze jestem podobna do Christiny Ricci czy jak ona tam ma...

Gość tragedios
a ja do britney :(

Że jestem podobna do Alanis Morissette, Alici Keys, Vivien Leigh i Audrey Tatou to komplement, ale do Donalda Sutherlanda i Frederico Garcii Lorki?! Nie podoba mi się ten program :o ;)

Za to chłopa mam podobnego do Marii Szarapowej :D Dobrze, że i do Johnego Deppa, bo musiałabym go rzucić :D

Gość matko
mnie wyszło żem podobna w 71% do jakiejś Nicole Richie (na marginesie - kto to jest?! - wie ktoś?) - w sumie to podobieństwo faktycznie widać:)

Gość ciocia Miecia
hehe, a moj tata ponoc jest podobny do Beckhama, jak moglam tego nie zauwazyc???... :P

Gość do matko
to corka Lionela Richie, tego piosenkarza

Gość brzydulinska
A mi jeszcze, ze jestem podobna do Judy Garland, Geeny Davis, ladne te babki byly, ale jak mi wyskoczyl Mick Jagger to sie zirytowalam i nie wejde wiecej na ta strone

Gość matko
ooo więcej zdjęć można zobaczyć - nie wiedziałam:d Drew Barrymore 68% Rachel McAdams 66% Penelope Cruz 66% HUE:D:D:D:D Jodie Foster! 57%

Gość matko
DO MATKO - senkju wery macz za informację:)

A co ja mam powiedzieć, jak mój facet najbardziej do Szarapowej, a dopiero potem do Deppa? :(

Boże! Pokochałam Marię Curie! Ratunku ;) Dobrze, że do Slatera też jest podobny i kilku innych ciekawych panów, bo zaczęłabym się zastanawiać ;)

a ja do kirsten dunst (a kto to jest???), Cybill Shepherd (to juz slyszalam), katie holmes, jennifer connelly, queen rania (tez nie wiem, ale ladna :)

Gość brzydulinska
Queen Rania to krolowa Jordanii, mi tez ta Dunst wyszla, czego w ogole nie rozumiem, bo mam okragla twarz, a ona pociagla...Ale Micka Jaggera do tej pory nie moge przebolec

Rania to królowa Jordanii :D A Kirsten Dunst to aktorka, ona dawno temu grała ta dziewczynkę w Wywiadzie z Wampirem

Jessica Alba, Liv Tyler, Tara Reid, Joss Stone, Meg Ryan, Elisha Cutbert, Terri Hatcher, Evangelline Lily, Christina Aguilera-to te z których jestem zadowolona:P nie jestem zadowolona z jakiegoś dziadka (?) ktorego nawet nie znam na szczeście pokazał się na samym końcu:P 3 rózne swoje fotki sprawdzałam i zawsze powtórzyły się Liv Tyler i Elisha Cutbert-w sumie dobrze:D

Dunst ma okragłą twarz, chyba, że teraz schudła bardzo, bo kilka lat temu była dość pucołowata z dołeczkami w policzkach...

Gość mala uwaga
Zauwazcie, ze te osoby, ktore nam wychodza czesto wcale nie sa do siebie podobne... Albo ja do nich tak naprawde nie jestem w ogole podobna, np wyszla mi michelle Pfeifer (czy jak jej tam), a podobne mamy chyba tylko blond wlosy :O

Gość brzydulinska
Mi sie ona jakas pociagla wydawala. Zaraz sobie jeszcze raz porownam

Do Alannis jestem podobna w typie, ale już do Alicii Keys to faktycznie całkiem nie :( a szkoda, bo mi się podoba. Ale znów dla mojego mężczyzny to dobrze :D

a jak to mam zrobic na tej stronce czy trzeba sie zameldowac ??

Gość brzydulinska
71%Ricci 71%Geena Davis 70%Michelle Rodriguez, ktora wyglada jak Andrzej Golota, no nie 68%Rachel Bilson 68%jakis Sarunas Jasikevicius 63%Judy Garland na koncu oczywiscie Mick Jagger, cholera

73% Penelope Cruz Chyba popadne w samouwielbienie ;) Hehe... :D :P

Gość ala jaja - do Umy Thurman
ale i do leonida Brezniewa..hehe dobrze, ze 40 % .:) ;) oraz do jakiejs Anne Bancroft Alexis Bledel- slodka lala