Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia14

rozjaśnianie włosów

Polecane posty

Gość asia14

Jestem brunetka a chciałabym sobie rozjaśnić włosy, żeby były jasne brązowe. Chciałabym mieć wtedy blond refleksy na włosach ale najpierw musze je rozjasnic?? kto zna jakis dobry szampon albo odzywke rozjasniajaca do wlosów ciemnych??

Gość Dasti
joanna o 5-6 tonów do pasemek

Gość asia14
ale chciałabym sobie rozjasnic bez pomocy fryzjera czy farbowanie bo chodze do szkoly

Gość asia14
*gerda* narazie nie zalezy mi na bardzo jasnym odcieniu bo mam dopiero 14 lat ale jak bede w liceum to pojde do fryzjera, tylko czy ona zrobi tak jak bym chciala??

Przykro mi ,ale bez farbowania twoje wlosy nie rozjasnia sie do jasnego brazu........

Gość ehmmmh
wiź dziećko daj sobie spokój z farbowaniem wlosów w tym wieku... bo za pare lat bedziesz lysa i nic ci nie pomoże. tym bardziej z rozjaśnianiem.Brunetki i tak sa 100 razy lepsze. Po za tym 14-latka, z rozjasnionymi wlosami... jak to wygląda.. jak ździra mała

Gość do ehmmmh
niech zgadne - jestes brunetka?? A ja nie uwazam, zebym brunetki byly 100 razy lepsze :P zalezy w czym - moze w zazdrosci :P

oj nie zaczynajcie brunetki, blondynki o co jest sie klocic? a fryzjerka zrobi Ci co bedziesz chciala,jak dobrze jej wytlumaczysz,ale napewno uzyje rozjasniacza ,alebo farby!

Gość asia14
nie uważam ze brunetki sa 100 razy lepsze i po prostu nie podobaja mi sie brazowe wlosy przynajmniej u mnie. A poza tym nie chce sobie zrobic blond wlosow, ale zupelnie cos innego. A ty jestes brunetka?

to nie jest wazne, mam sie takie włosy jakie najbardziej pasuja,kazdy moze sobie wybrac ich kolor:) ale nie moge sluchac(czytac) o tym jak sie dziewczyny obrazaja nawzajem! to jest chore

ale z tym kolorem sie zastanów bo jak sie zacznie farbowac to włosy sie bardzo niszcza(wiem po sobie) i ciezko jest przestac czytaj wrocic do swojego koloru włosów!

aha ja nie uwazam,ze ktos jest lepszy lub gorszy ze wzgledu na kolor włosów! to zalezy co sie komu podoba...

Gość do ehmmmh
brunetka?? Na szczescie nie ;)

Gość asia14
ja nie chce byc 100% blondynka bo wygladalabym beznadziejnie, ale znam dziewczyne ktora ma naprawde ciemna cere i wlosy tez taki sredni braz i na to ma rozjasnione pasemka i wyglada bardzo ladnie.

Gość asia14
wiem dlatego poczekam do liceum ale myslalam ze narazie przez jakies szmpony zmniejsze intensywnosc ciemnego koloru.

Gość asia14
wiem, bede musiala zaczekac ale naszczescie nie mam czarnych wlosow. Moje wlosy sa bez intensywnego polysku, ale nie chce uzywac np. sunsilk do wlosow brazowych bo wtedy kolor sie nasili.

Gość asia14
dzieki, sprobuje. A jak czesto musialabym to robic, jesli zaczeloby choc troche dzialac?

rumianek raczej ci nie pomoze ,bo twoje wlosy sa za ciemne chyba ze poczekasz z 2 lata..to wtedy moze ,moze ;-)

tego akurat nie wiem:( moze dwa razy w tygodniu?! słyszałam,ze tak sie robi,ale jak czesto...

Gość asia14
po lecie zawsze troszke jasnieja...a co do rumianku moge robic przez te dwa lata, wtedy akurat bede w liceum:P

Gość asia14
jak można przygotowac taki rumianek, nigdy tego nie probowalam

Gość asia14
moze szampon rumiankowy? czy znacie jakis inny sposob (domowy)??

szaninka plissss pomóż mi..... nie moge doczekac sie odp od ciebie..... poszłam do fryzjera zby pozbyc sie w koncu zbyt ciemnych wlosów. Od góry gdzies ok. 4 cm miałam juz swoje włosy wiec fryzjerka polozyła rozjasniacz tylko na te partie gdzie była czarna farba- a wlasciwie ciemny brąz bo na czarno nigdy nie farbowałam. Jednak po spłukaniu gdzieniegdzie czarny kolor został!! Oczywiscie pofarbowała mi na ładny jasniejszy kolor i tam gdzie kolor zszedł to wyszedł bardzo ładny taki czekoladowy mleczny kolor. Ale gdzieniegdzie czarne pasma pozostały. Ide jutro ponownie zeby mi poprawiła, sama sie zaoferowała fryzjerka. Ale boje sie ze nie wyjdzie! Słyszałam ze dekoloryzacje wykonuje sie troche inaczej- ze to wypłukuje sie farbe z włosów a nie rozjasnia!! co jest nie tak? isc do niej czy poczekac? poradz cos proszę. Fryzjerka mówiła ze teraz mi na pewno wyjdzie bo tych czarnych pasm jest niewiele to na pewno łatwo się je zdejmie. Ryzykowac???

Gość szaninka.
OK.yasmin daj mi chwilke.